Mustafa Bozbey: “Kentsel dönüşüm sözcüğüne hakaret ediyorlar”

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, “Bursa’da Kentsel dönüşüm yapılmadı. Kentsel dönüşüm diyenler bu sözcüğe hakaret ediyorlar” dedi.Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bo...

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, “Bursa’da Kentsel dönüşüm yapılmadı. Kentsel dönüşüm diyenler bu sözcüğe hakaret ediyorlar” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, CHP Osmangazi İlçe Başkanı Cengiz Çelikten, CHP Osmangazi Belediye Başkan Adayı Erkan Aydın, 31 Mart yerel seçimler çerçevesinde çalışmalarını sürdürüyor. Elmasbahçeler pazar ziyareti gerçekleştiren Bozbey, Atıcılar, Başaran, Yeşilova, Küçükbalıklı, Altınova mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanan Bozbey, Bursalılardan destek istedi.
Atıcılar Mahallesi’nde konuşan Mustafa Bozbey, “Bu güzel insanların sorunlarını çözmek bize nasip olacak. Biz burayı biliyoruz ve buradaki insanlarla zaman zaman bir araya geldik. Sizlerin derdi bizim derdimiz olacak. Sizlerin sorununu çözmek bizim sorumluluğumuz olacak” şeklinde konuştu.
Kentsel dönüşümün Bursa’da yapılmadığını ifade eden Bozbey, “Kentsel dönüşüm diyenler, bu sözcüğe hakaret ediyorlar. Kentsel dönüşüm öyle yapılmaz. Mahallelere, okullar, sosyal alanlar, spor tesisleri, meydan düzenlemesi gibi ihtiyaçları yaparsınız, sonra bina yaparsınız. Kentsel dönüşüm planlar dahilinde yapılır” dedi.

Siyaset Haberleri

MHP, belediye başkanlarıyla kampa girecek
Katalonya’daki bölgesel seçimlerde Sosyalist Parti birinci oldu
AK Parti Sözcüsü Çelik: “İsrail Dışişleri Bakanı soykırım örgütünün sözcüsüdür”
Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu’yu görevden aldı
Dışişleri Bakanlığı’ndan İsrailli bakanın paylaşımına sert tepki
Yunanistan Başbakanı Miçotakis yarın Türkiye’ye geliyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: ”Gazze son 219 gündür örneğini sadece Hitler Almanya’sında gördüğümüz bir temerküz ve imha kampına dönüştü”
CHP Genel Başkanı Özel, Zübeyde Hanım’ın anıt mezarını ziyaret etti
Blinken: “İsrail’in Refah’taki sivilleri korumak için ’güvenilir bir planı’ yok”
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Gazze’deki soykırımı unutmayacağız, unutturmayacağız.”