Mustafa Sarıgül’ün dev konvoyu havadan görüntülendi

Trakya'ya doğru yola çıkan Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, 'Parti için yolda değilim, Türkiye için yoldayım' dedi.

Trakya'ya doğru yola çıkan Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, "Parti için yolda değilim, Türkiye için yoldayım" dedi. Trakya'ya doğru ilerleyen dev konvoy ise havadan görüntülendi.

Zincirlikuyu'dan otobüsle yola çıkan Mustafa Sarıgül'ün konvoyu İstanbul'un birçok noktasında partililer tarafından bayraklarla ve tezahüratlarla karşılandı. Partililerin katılımıyla büyüyen dev konvoy, Kırklareli'ne doğru yoluna devam etti. Polis ekipleri güzergah boyunca yoğunluk güvenlik önlemi alırken yaklaşık 600 aracın katıldığı konvoy havadan görüntülendi.

Yolda karşılaştığı ilgiden dolayı mutlu olduğunu ifade eden Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, "İnşallah ülkemizde tüm yurttaşları kucaklayacak olan bir iktidar olacağız. Sadece bize oy verenleri kucaklamayacağız. Bize oy vermeyenlerin de haklarını hukuklarını koruyacağız. İstiyorum ki; cennet vatanımızda tüm yurttaşlar mutlu olsun. Parti için yolda değilim Türkiye için yoldayım" dedi.

"Her siyasi partiye oy veren vatandaşlarımızın ikinci adresinin Türkiye Değişim Partisi olduğunu görüyorum" diye devam eden Sarıgül, "Türkiye bir yol ayrımında. Ya umutsuzluğu seçecek ya da umudu seçecek. İnşallah yurttaşlarımıza umut olacağız" ifadelerini kullandı.

Siyaset Haberleri

Guterres: “Refah’a yapılacak bir saldırı stratejik bir hata, siyasi bir felaket ve insani bir kabus olacaktır”
MHP’den Nilüfer Belediyesi’ne çağrı
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Keçeli: "Gazze’de ateşkesin sağlanması ve rehine ile tutukluların karşılıklı serbest bırakılması konusunda yapılan son önerinin Filistin tarafınca kabul edilmesini memnuniyetle karşıladık."
Çalışma ve Sosyal Güvenlik ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlıkları arasında iş birliği protokolü
Niğde’de AK Partili meclis üyeleri, AK Partili meclis başkanının istifasını istedi
2024 Türk-Macar Kültür Yılı: Hedef 100’üncü yılda 100 etkinlik
Vatandaşlar ‘refah marketler’de ücret ödemeden alışveriş yapacak
Dışişleri Bakanlığı Araştırma ve Güvenlik İşleri Genel Müdürü Fatma Ceren Yazgan:
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuveyt Emiri es-Sabah’ı resmi törenle karşıladı
Başkan Güngör; “AK Parti güçlü bir ailedir”.