Nadal, Avustralya Açık’ta ikinci turda

İspanyol raket Rafael Nadal, Avustralya Açık'ta Bolivyalı tenisçi Hugo Dellien'i 3-0 mağlup ederek ismini ikinci tura yazdırdı.

İspanyol raket Rafael Nadal, Avustralya Açık'ta Bolivyalı tenisçi Hugo Dellien'i 3-0 mağlup ederek ismini ikinci tura yazdırdı.

Sezonun ilk ilk Grand Slam turnuvası olan Avustralya Açık'ta heyecan ilk tur müsabakalarıyla devam ediyor. 2019'da Djokovic'e finalde kaybeden Nadal, bu yıl da ilk turu rahat geçti. Tek erkeklerde Dünya 1 numarası olan Nadal, ilk maçında Rod Laver Arena'da karşılaştığı Bolivyalı Hugo Dellien'ı 6-2, 6-3 ve 6-0'lık setlerle 3-0 mağlup ederek, ikinci tura çıktı.

Tek kadınlar kategorisinde ise Dünya 2 numarası Çekyalı tenisçi Karolina Pliskova, Fransız oyuncu Kristina Mladenovic'i 6-1 ve 7-5'lik setlerle 2-0 mağlup ederek, ikinci tura yükselen bir diğer isim oldu.

Ayrıca Dünya 4 numarası Romanyalı tenisçi Simona Halep ise ilk turda karşılaştığı Jennifer Brady'i 1 saat 36 dakika süren mücadelenin sonunda 7-6 ve 6-1'lik setlerle 2-0 ile geçerek ikinci tura çıktı.

Spor Haberleri

Karabük’te Dünya Atletizm Günü şenlikle kutlandı
Eski milli güreşçi Hüseyin Gezer hayatını kaybetti
Süheyl Batum: "Eğer seçimi kazanırsak Okan Buruk ile de, futbolcularla da, o kombinasyonu sağlayan Erden Timur ile de her zaman beraber olmayı bir borç olarak biliriz"
Elazığlı iş adamları şampiyonluk prim sözlerine devam ediyor
Burak Yılmaz: "Kayserispor’a yakışır bir şekilde oraya meydan okumaya gideceğiz"
Darıca’da 19 Mayıs Gençlik Turnuvaları başladı
UEFA Avrupa Ligi’nde finalistler belli oluyor
Kırklareli’nde hokey heyecanı başladı
Aziz Yıldırım, hakkında çıkan haberleri yalanladı
Göztepe, Bodrum FK maçını kapalı gişe oynayacak