Nasıranlı gençlerle bir araya geldi

Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AK Parti) Diyarbakır'ın Kayapınar İlçe Belediye Başkan adayı olan Av. Cevdet Nasıranlı, gençlerle bir araya gelip halay...

Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AK Parti) Diyarbakır'ın Kayapınar İlçe Belediye Başkan adayı olan Av. Cevdet Nasıranlı, gençlerle bir araya gelip halay çekti.

Seçimlere sayılı günler kala çalışmalarına devam eden Nasıranlı, Cegerxwin Kültür Merkezi'nde gençlerle bir araya geldi. Folklor kursuna devam eden gençlere eşlik eden Nasıranlı, kursiyerlerle birlikte halay çekti.

Daha sonra bir konuşma yapan Nasıranlı, genç başkan adayı olarak gençlere önem verdiklerini söyledi. Nasıranlı, "Ben de eski bir folklorcu olarak onları izledim ve beraber oyun oynadık. Cegerxwin Kültür Merkezi'nin bize az geldiğini biliyorum. İnşallah başkan olursak bir kongre merkezi tarzında hem bu tür faaliyetlerin daha geniş anlamda yapılabileceği hem de 4 dilde bütün sanatsal faaliyetlerin bir arada yapılabileceği bir yer yapacağız. Yapacağımız yerin önünde de geniş bir alan olacak, biz kendini geliştirmiş gençlere gençlik festivalleri düzenleyerek hünerlerini sergilemelerini sağlayacağız" dedi.

Nasıranlı gençlerle bir araya geldi

Nasıranlı gençlerle bir araya geldi

Türkiye Haberleri

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: "Çukurova’da öncelikli hedef Belediye Evleri"
Bursa’dan gelen heyet Ulu Cami ve Paşa Camii’ni gezdi
Vali Demirtaş’dan Bursa Ankara hızlı tren inşaatına yakın takip
Didim’de su ürünleri kontrolleri devam ediyor
İzmir’de sürücülere ‘Survivor’ı yaşatan dev kavşak
Gaziosmanpaşa Belediyesi’nde 1 Mayıs coşkuyla kutlandı
Filmlere konu olan incir reçelinde kullanılan ilekler tezgahları süslüyor
Bayburt’tan özel çocuklar ilk defa atlarla tanıştılar
MAST İzmir Boat Show kapılarını açtı
ABD’nin Gazze kıyısına inşa ettiği iskelenin yüzde 50’den fazlası tamamlandı