Nevşehir’de çeşitli suçlardan aranan 5 kişi tutuklandı

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından il genelinde yapılan operasyonlar sonrasında hakkında arama kararı bulunan 5 kişi tutuklandı.

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından il genelinde yapılan operasyonlar sonrasında hakkında arama kararı bulunan 5 kişi tutuklandı.

Edinilen bilgilere göre, Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından arama kararı bulunan kişilere yönelik yapılan çalışmalar sonrasında nitelikli olarak konut dokunulmazlığı suçundan 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan S.A., kişisel verileri hukuka aykırı olarak ele geçirme suçundan 1 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan Ş.Y., dolandırıcılık suçundan aranan ve hakkında 2 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan K.A., silahla tehdit suçundan 1 yıl 6 ay hapis cezası ile aranan A.G. ve yağma suçundan aranan 3 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan H.İ.Y. polis ekiplerince gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Asayiş Haberleri

Araçların hurdaya döndüğü o kazadan acı haber
Adıyaman’da polis karakolunda silahlı saldırı
İngiltere’de binlerce kişi Filistin için yürüdü
Bıçaklı saldırganı polis etkisiz hale getirdi, o anlar kamerada
Elektrik akımına kapılan kadın ve çocuk hastanelik oldu
Sakarya’da 12 kişinin yaralandığı kazada midibüsün freni patlamış
Kazada hayatını kaybeden şahsın kimliği belli oldu
Kocaeli’de cezaevi koğuşunda yangın çıktı
Samsun’da iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı
Arkasından çarpıp kaçtığı otomobil, bariyerlere girdi: 2 yaralı