Nevşehir’de kesinleşmiş hapis cezası ile aranan 4 kişi yakalandı

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kesinleşmiş hapis cezası ile aranan 4 şahıs yakalandı.

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kesinleşmiş hapis cezası ile aranan 4 şahıs yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonrasında borçlunun ödeme şartını ihlali suçundan aranan ve hakkında 3 ay tazyik hapis cezası bulunan B.K.K., Nevşehir İlamat ve İnfaz bürosunca yaralama suçundan aranan ve hakkında 8 ay 3 gün hapis cezası bulunan E.U., dolandırıcılık suçundan üç ayrı dosyadan 8 yıl 15 gün hapis cezası ile aranan E.Ş. ve uyuşturucu madde kabul etmek veya bulundurmak suçundan hakkında 1 yıl 8 ay hapis cezası bulunan Y.C. yakalandı.

Yakalanan şüpheliler emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardında sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Asayiş Haberleri

Denizde mahsur kaldı, hayatını dev dalgalar kurtardı
Ergani’de cezaevi otobüsünün çarptığı yaşlı adam hayatını kaybetti
Kenya’daki sel felaketinde can kaybı 219’a yükseldi
Cenazeye giden 3 kadının içerisinde bulunduğu otomobil şarampole uçtu
Fatih’te darp ettiği kadının çantasını çalan şahısla ilgili Bakan Yerlikaya’dan açıklama: "Halkımızın huzurunu bozanlara göz açtırmayacağız"
Servis aracının camını sopa ile parçalayan şüpheliler yurt dışına çıkma yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı
Minik Edanur’un ölümüne ilişkin 4 İBB çalışanı hakkında gözaltı kararı
Otomobil tutkusu eceli oldu
Antalya’da korkunç cinayet: Müşterilerine çilek satarken silahlı saldırıya uğradı
Antalya’da kedi köpek oteline silahlı ve uçan tekmeli saldırı