Ocakta unutulan yemek ekipleri harekete geçirdi

Aydın’ın Efeler ilçesinde balkonda piknik tüpünün üzerindeki tencere içerisinde unutulan yemekten çıkan yangın korkuttu.Yangın, Girne Mahallesi 2167 sokak üzerinde bulunan bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, apart...

Aydın’ın Efeler ilçesinde balkonda piknik tüpünün üzerindeki tencere içerisinde unutulan yemekten çıkan yangın korkuttu.

Yangın, Girne Mahallesi 2167 sokak üzerinde bulunan bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, apartmanın 2’nci katında ev sahibi şahıs balkondaki piknik tüpünün üzerinde yemek unuttu. Bir süre sonra sokağı saran koku ve dumanı fark eden komşular durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü. Yangında evin balkon kısmında küçük çapta maddi hasar meydana geldi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Asayiş Haberleri

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı: "Yolcularda herhangi bir yaralanma durumu meydana gelmemiştir. İlk belirlemelere göre ise piste hasar oluşmamıştır. Pist notamlı olup beklenen uçuşlar Antalya’ya divert ettirilecektir."
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı: "Corendon Airlines’e ait Köln-Gazipaşa uçuşunu gerçekleştiren B738 tipindeki uçağın, piste inişini müteakip lastiği patlamış, ön dikmesi hasar almıştır. Pistte kalan uçaktaki 184 yolcu 6 m...
Üst aramasında yaklaşık yarım kilo bonzai çıktı
Elazığ’da salep soğanı toplayan 8 kişiye 3 milyon 100 bin lira ceza
Yoldan çıkan yolcu otobüsü tarlaya girdi: 4 yaralı
Ankara’da 50 milyon lira değerinde tarihi eser ele geçirildi
Suriye: “Şam’ı hedef alan İsrail füzeleri düşürüldü”
Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu
Beton tankerinin, 9 kişinin öldüğü kazadan hemen önceki görüntüleri ortaya çıktı
Edremit’te apartmanda yangın paniği