Odunpazarı Meydanı’nın simgesi eski görünümüne kavuşmayı bekliyor

Eskişehir'in tarihi Odunpazarı Meydanı içerisinde bulunan ve kimliği belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından gem ve kantarması çalınan odun arabasına...

Eskişehir'in tarihi Odunpazarı Meydanı içerisinde bulunan ve kimliği belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından gem ve kantarması çalınan odun arabasına bağlı at heykelleri yeni koşum takımlarını bekliyor.

Eskişehir'in tarihi Odunpazarı Meydanı'nın simgesi haline gelen ve ziyaretçilerin bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiği at arabası heykelinin üzerindeki koşum takımları 1 aydan fazla bir süre önce çalınmıştı. Kimliği belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından, heykel önündeki MOBESE kameralarını umursamaksızın çalınan koşum takımları hala bulunamadı. Kantarma ve gem takımlarının geçtiğimiz Ramazan ayında çalındığı ve bölge esnafı tarafından polise ihbarda bulunulduğu öğrenildi. Olayın üzerinden 1 ayı aşkın bir zaman geçmesine rağmen hırsızlığı yapan şahıs veya şahısların bulunup bulunmadığı öğrenilemezken, at arabası heykeli de hala yeni koşum takımlarına kavuşamadı.

Odunpazarı Meydanı’nın simgesi eski görünümüne kavuşmayı bekliyor

Odunpazarı Meydanı’nın simgesi eski görünümüne kavuşmayı bekliyor

Asayiş Haberleri

Çorum’da silahlı ve bıçaklı kavga: 1 yaralı
1 Mayıs’ta polise mukavemet gösteren 38 şüpheli tutuklandı
Kontrolden çıkan otomobil Kızılırmak’a uçtu: 3 yaralı
Bakan Tunç: “İstanbul’da 1 Mayıs gösterileri nedeniyle 65 kişi gözaltına alındı, 38 kişi tutuklandı”
İstanbul’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde taşkınlık yaparak polise mukavemet gösteren ve adliyeye sevk edilen 65 şüpheliden 38’i çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Isuzu servis otoparkında yangın: Alev alev yanan 15 araçtan geriye iskeletleri kaldı
Bingöl’de otomobil ata çarptı: Kazada 1 kişi hayatını kaybetti
“Dur” ihtarına uymayarak tarlaya kaçan otomobilden 19 bin adet uyuşturucu hap çıktı
Kayseri’de ’Huzur 38’ uygulaması yapıldı
Kütahya’da uyuşturucu ticareti şüphelisi 1 kişi tutuklandı