Oğan: “Görende, 3. Dünya Savaşı Çıkıyor Zannedecek”

MHP Genel Başkan Adayı Sinan Oğan, kurultay konusunda şunları söyledi: 'Adalet Bakanı bu işin tam orta yerindedir ve Adalet Bakanının bu anlamda adaleti...

MHP Genel Başkan Adayı Sinan Oğan, kurultay konusunda şunları söyledi: "Adalet Bakanı bu işin tam orta yerindedir ve Adalet Bakanının bu anlamda adaleti katlettiğine şahit oluyoruz. Biz bugün burada MHP'nin tüzüğünün bir maddesini değiştirmek istiyoruz. Görende zannedecek 3. Dünya Savaşı çıkıyor."

MHP genel başkan adayları Koray Aydın, Meral Akşener, Sinan Oğan ve Ümit Özdağ kurultayın yapılmak istendiği Büyük Anadolu Oteli önüne geldi. Polis, kurultayın yapılmak istendiği otele giden yollarda güvenlik önlemi alırken, otelin bulunduğu bölgeye geçişlere izin vermedi. Partililerin bulunduğu alana gelen MHP Genel Başkan Adayı Sinan Oğan burada basın açıklaması yaptı. Yapılmak istenen kongreyi AK Parti'nin engellediğini kaydeden Oğan, "AKP'nin Adalet Bakanı bu işin tam orta yerindedir ve Adalet Bakanının bu anlamda adaleti katlettiğine şahit oluyoruz. Biz bugün burada MHP'nin tüzüğünün bir maddesini değiştirmek istiyoruz. Görende zannedecek ki 3. Dünya Savaşı çıkıyor. Türkiye, Suriye sınırında böyle bir tel örgü yok. Yazıklar olsun. Ülkücü hareket engellenemeyecektir" ifadesini kullandı.

Siyaset Haberleri

TBMM Genel Kurulu’nda Maden Kanunu Değişikliği Teklifi kabul edildi
’Lüks makam odası’ iddiasıyla ilgili eski başkandan açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özel görüşmesine ilişkin detaylar belli oldu
Başkan Kul: "Kadınlar plajı konusunda çalışmalarımız başladı"
İsrail, BM Genel Sekreteri Guterres’i “yalan haber” yaymakla suçladı
Fatih Erbakan’dan teşekkür ziyaretleri
Biden: "Biz insanları susturduğumuz ya da muhalefeti ezdiğimiz otoriter bir ulus değiliz”
Başkan Yalım net konuştu
Başkan Zeyrek’ten Kula çıkarması
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Prof. Dr. Öz’ü kabul etti