Öğrenciler gazileri ziyaret etti

Kütahya'nın Pazarlar İlçesinde ortaokul öğrencileri, 'Gazilerimizi ve Şehitlerimizi unutmayalım' projesi çerçevesinde Kıbrıs gazisi Ali Ünal, Halil...

Kütahya'nın Pazarlar İlçesinde ortaokul öğrencileri, "Gazilerimizi ve Şehitlerimizi unutmayalım" projesi çerçevesinde Kıbrıs gazisi Ali Ünal, Halil Girgin ve Mehmet Karaduman'ı ve ailelerini ziyaret etti.

Kıbrıs gazisi Ali Ünal, Halil Girgin ve Mehmet Karaduman, anılarını öğrencilere anlatarak, devlete sadık olunması gerektiğini, bir daha savaş olması durumunda tekrar askere gitmeye hazır olduğunu belirttiler.

Proje sorumlusu Türkçe Öğretmeni Hatice Soybudak, İnsanoğlunun her makama gelebileceğini ancak şehitlik ve gazilik mertebelerinin bambaşka makam olduğunu vurguladı.

Öğrenciler ise bu güzel günde gazilerle bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu belirterek, kendilerine minnet duyduğunu söyledi.

Sofular ortaokulu Müdürü Ali İhsan Poslu, Sofular Ortaokulu'nun sosyal projelere önem verdiğini, bu projelerin öğrencileri sosyal yönden gelişimini sağladığını, öğrencilerde özgüven oluşturduğunu, dolayısıyla bu projelerin devam edeceğini belirtti.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren gaziler, Okul Müdürü Ali İhsan Poslu'ya, öğretmenlere ve öğrencilere anlamlı ziyaretlerinden ötürü teşekkür ettiler.

Öğrenciler gazileri ziyaret etti

Öğrenciler gazileri ziyaret etti

Eğitim Haberleri

Vali Eldivan kariyer ve motivasyon söyleşisinde öğrencilerle bir araya geldi
Ağrı Milli Eğitim Müdürü Kökrek, öğretmenlerle buluştu, "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli"ni anlattı
Kuşadası’nda UNESCO onaylı eğitim programı MUNACS’24 başladı
ZBEÜ’den Uluslararası Alanda büyük başarı
Üniversite öğrencilerinden Filistin ve Doğu Türkistan’a sessiz destek
Vehbi Koç Ortaokulu öğrencilerinden bilimsel ve sportif başarı
Eğitim Bir-Sen: “Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli’ yeni müfredat taslağı değerlendirmemizi tamamladık”
Hendek MYO’dan TÜBİTAK RUTE’ye teknik gezi
Gençlerin yeni mekanı nöbetçi kitaphane oldu
PAÜ Dış Ticaret Bölümü kariyer sohbetlerinin 4’üncüsü düzenlendi