Öğrenciler, veli - çocuk etkinliği ile hem eğlendi hem öğrendi

Ara tatilde öğrencilerin yaptıkları deneyler ile vakitlerini en verimli şekilde değerlendirmelerine imkan tanıyan Bilim Yunusemre, 'Veli-Çocuk Etkinliği'...

Ara tatilde öğrencilerin yaptıkları deneyler ile vakitlerini en verimli şekilde değerlendirmelerine imkan tanıyan Bilim Yunusemre, "Veli-Çocuk Etkinliği" ile de hem öğrencilerin hem de ailelerinin güzel vakit geçirmesini sağladı.

Yunusemre Belediyesi, Türkiye Teknoloji Takımı (T3) Vakfı, TÜBİTAK ortaklığıyla hayata geçirdiği Bilim Yunusemre, ara tatilde de öğrencilerin güzel vakit geçirmesini sağladı. 6-14 yaş arası öğrenciler, Matematik, Doğa Bilimleri, Girişimcilik, Astronomi, Tasarım, Teknoloji ve Tarım Teknolojileri Atölyesinde etkinlikler yaptı. Ara tatilde öğrencilerin vakitlerini en verimli şekilde kullanmalarını sağlayan Bilim Yunusemre, gerçekleştirilen Veli - Çocuk Etkinliği'nde de onların aileleri ile birlikte deney yapmasına, güzel vakit geçirmelerine imkan tanıdı. Yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren veliler, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'ye ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Eğitim Haberleri

Gençler, üniversite sınavına kitap kahvelerde hazırlanıyor
Yaşar Üniversitesine YÖKAK’tan kurumsal akreditasyon
Öğrenciler "Minik eller büyük hayaller" projesi ile öğreniyor
ZBEÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde İki Program Akredite Edildi
Rektör Özölçer “Matematik Cevherleri”ne ödüllerini takdim etti
KEAL Model Birleşmiş Milletler 2024 konferansı sona erdi
“Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek” için yarıştılar
Elazığ’da narko-rehber eğitimleri
GençBizzTech projesine 28 ildeki 49 okuldan 352 girişim takımı başvuru yaptı
Manisa Eğitim-Bir-Sen 2 Nolu Şube’nin ilk olağan genel kurulu yapıldı