Öğrencilerinden Örnek Davranış

Bitlis'in Güroymak ilçesi Yatılı Bölge Ortaokulu'nda Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) kulübü öğrencileri tarafından değerler eğitimi...

Bitlis'in Güroymak ilçesi Yatılı Bölge Ortaokulu'nda Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) kulübü öğrencileri tarafından değerler eğitimi kapsamında "paylaşma ve yardımlaşma" değerlerini daha iyi benimsemek ve toplumun bu konuda daha duyarlı hale gelmesini sağlamak amacıyla çalışma başlatıldı.

Okul yönetiminden yapılan açıklamaya göre, "Paylaşma ve yardımlaşma" değerleri kapsamında öncelikli olarak okul öğrencilerinin değerleri benimsemeleri için okul içinde daha sonra ise toplum tarafından benimsenmesini sağlamak amacıyla Güroymak'ta memur, esnaf ve halktan yardım toplandığı belirtildi. Açıklamanın devamında," Toplanan gıda, giyim ve nakdi yardımlar, Güroymak Yatılı Bölge Ortaokulu'nda okuyan öksüz, yetim ve maddi durumu kötü olan öğrenci ailelerine ulaştırıldı. Bu amaçla, ilk yardım çalışması ilçeye bağlı Kekliktepe köyüne yapıldı. Eğitimi kapsamında ki bu çalışma dönem sonuna kadar devam edecektir. Ayrıca belirlenen bazı köylerdeki ilkokul öğrencilerine kırtasiye yardımının da yapılacak" denild.

Öğrencilerinden Örnek Davranış

Öğrencilerinden Örnek Davranış

Yerel Haberleri

Başkan Şerifoğulları, Kent Müzesi’ni inceledi
Vatandaşlar trafik konusunda bilgilendirildi
Erzurum için yağmur uyarısı
Çal köyünde 5 bin kişilik köy hayrı düzenlendi
Gondola binebilmek için iskelede dakikalarca sıra beklediler
Porsuk Çayı’ndaki köprüde fotoğraf çekenler yoğunluk oluşturdu
ESO model fabrika ile firmalarda yüzde 200 verimlilik artışı sağlandı
Başkan Kurt yağmur duasına katıldı
Başkan Tutdere’den su kesintisi açıklaması
Şahinbey Belediyesi temizlik videosuyla gündem oldu