Öğretmenler Günü

Çanakkale İl Genel Meclisi Başkanı Aytop: 'Eğitime, öğretime ve öğretmene değer veren uluslar büyük bir yükselme, ilerleme göstermektedir'

ÇANAKKALE (AA) - Çanakkale İl Genel Meclis Başkanı Hasan Hüseyin Aytop, eğitime, öğretime ve öğretmene değer veren ulusların büyük bir yükselme, ilerleme gösterdiğini bildirdi.

Aytop, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladı mesajda, öğretmenliğin herkesin yapabileceği sıradan bir meslek olmadığını ifade etti.

Öğretmenliğin, emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen sevgi, fedakarlık, gönül mesleği olduğuna işaret eden Aytop, şunları kaydetti:

"Bu sevgiyi yüreğinde hissedebilenler için de sınırsız bir mutluluk kaynağıdır. Öğretmenlerimiz bir insanı yetiştirmenin verdiği mutluluğu mesleklerinin manevi karşılığı olarak değerlendirir. Toplumun öğretmene gösterdiği itibar onların hayattaki onurları ve zenginlikleridir. Eğitime, öğretime ve öğretmene değer veren uluslar büyük bir yükselme, ilerleme göstermektedir. Büyük önder Atatürk'ün 'fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller yetiştirme' görevini tevdi ettiği, her türlü zorluk karşısında yılmadan çalışan onurlu meslekleri ve saygın kişilikleriyle gönüllerimizde müstesna yeri olan öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü en içten duygularla kutluyorum."

 

 

Yerel Haberleri

Müşterilerinin anısını berber dükkanında yaşatıyor
Uşak Üniversiteli öğrencilerden Filistin’e destek
Minik öğrenciler kumbaralarını Türkiye Diyanet Vakfı’na bağışladı
Amasya’da üniversiteliler İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını protesto etti
’Sürdürülebilir Mutfak ve Atık Yönetimi Semineri’ gerçekleştirildi
Söke’de öğrenciler için kariyer günleri düzenlendi
Kızılay Genel Başkanı Yılmaz: “Muhataplarımızla Gazze’ye alternatif yollardan yardım ulaştırılması için görüşmeye başladık”
Eskişehir’de sağlıklı tarımsal üretim çalışmaları devam ediyor
Hırsızlar güneş enerjisiyle sulama sistemini hedef aldı
Burhaniyeli güvenlik görevlisi kalp krizi sonucu hayatını kaybetti