Öğretmenlere verilen ilk yardım eğitimleri devam ediyor

İşyeri Sağlık Güvenlik ve Güvenlik Birimi ile Bayburt İlk Yardım Eğitim Merkezi koordinesinde gerçekleşen seminerlerde eğitim gören kursiyerleri ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, öğretmenlere verilen teorik ve uygulamalı eğit...

İşyeri Sağlık Güvenlik ve Güvenlik Birimi ile Bayburt İlk Yardım Eğitim Merkezi koordinesinde gerçekleşen seminerlerde eğitim gören kursiyerleri ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, öğretmenlere verilen teorik ve uygulamalı eğitimler hakkında bilgi aldı.
Suni solunum, kalp masajı, temel yaşam desteği, kalp krizi, trafik kazasında yaralanma gibi durumlarda hastalara nasıl müdahale edileceği konusunda verilen eğitimlere katılan Güney, eğitimlerin sorunsuz bir şekilde sürdüğünü bildirdi. Yaşanan bir afette, kazada ilk yardımın önemine dikkat çeken eğitmenler katılımcılara, hastaya doğru müdahale etmenin önemine değinerek, yapılacak müdahaleleri uygulamalı olarak gösterdiler.
Eğitimleri bir süre takip eden Güney, ilk yardım eğitimi alan kursiyer öğretmenlere başarılar, eğitmenlere de kolaylıklar diledi.

Sağlık Haberleri

Fenerbahçe Beko, THY Euroleague play-off serisi 5. maçında Fransız ekibi Monaco’yu deplasmanda 80-79 mağlup ederek seride durumu 3-2’ye getirdi ve adını Final Four’a yazdırdı.
Meslek lisesi öğrencilerinden Sağlık Haftası etkinliği
DSÖ: “Gazze’nin güneyindeki hastanelerin sadece üç günlük yakıtı kaldı”
Trafik kazasında yaralanan vatandaş ambulans helikopterle hastaneye nakledildi
7 kişiye umut olan organları yetiştirmek için zamanla yarıştılar
Dijital bağımlılığa dikkat çekmek için yürüdüler
Gülnar Devlet Hastanesi’nde 2 yeni hizmet
Türkeli MYO’da kan bağışı kampanyası
Estetikte yeni çılgınlık: Photoshoplu fotoğrafı gibi olmak istiyorlar
Hemşirelik Haftası etkinlikleri başladı