OHAL Komisyonuna iki yeni görevlendirme

Daha önce başka görevlere atanmaları nedeniyle Olağanüstü Hal (OHAL) İşlemleri İnceleme Komisyonundan ayrılan 2 üyenin yerine Cumhuriyet Savcısı Osman...

Daha önce başka görevlere atanmaları nedeniyle Olağanüstü Hal (OHAL) İşlemleri İnceleme Komisyonundan ayrılan 2 üyenin yerine Cumhuriyet Savcısı Osman Çal ile Mülkiye Başmüfettişi Mahmut Çuhadar görevlendirildi.

OHAL İşlemleri İnceleme Komisyonundan yapılan yazılı açıklamaya göre, OHAL kapsamında çıkartılan kanun hükmünde kararnameler ile meslekten ihraç edilenler, bursu kesilen öğrenciler, rütbeleri alınan emekli güvenlik personeli ve kapatılan kurum ile kuruluşlara ilişkin başvuruları incelemek üzere kurulan Olağanüstü Hal İşlemleri İnceleme Komisyonunda yeni görevlendirmeler gerçekleştirildi. Daha önce başka görevlere atanmaları nedeniyle OHAL Komisyonundan ayrılan 2 üyenin yerine Cumhuriyet Savcısı Osman Çal ile Mülkiye Başmüfettişi Mahmut Çuhadar görevlendirildi.

Geçtiğimiz ay itibariyle 30 bin dosyayı karara bağlayan Komisyon, son görevlendirmeler sonrası mevcut 7 üyesinin yanı sıra 80'i raportör olmak üzere toplam 240 personel ile çalışmalarına devam ediyor.

Siyaset Haberleri

Hamas heyeti İsrail’in teklifine yanıt vermek için yarın Mısır’a gidecek
Hamas: “Netanyahu anlaşmaya varmakla ilgilenmiyor"
CIA Başkanı Burns, ateşkes için Mısır’da
AK Partili Yılmaz: "31 Mart’ta sandıkta milletimiz bize bir şeyler söyledi bunun üzerinde çalışmaya başladık"
Yapay zeka ile sel simülasyonu oluşturuldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Tek gayemiz Batı’nın koşulsuz askeri ve diplomatik desteği ile kontrolden çıkan Netanyahu yönetimini ateşkese zorlamak"
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Gazze’ye en çok yardım yapan ülkeyiz."
AK Parti İl Başkanı Ökten’den açıklama; Sadece Koçarlı Belediyesi’nden ücret aldım belediye şirketinden almadım
Erbakan: "İsrail ile ticaretin kesilmesi olumlu"
Bursa Ülkü Ocakları’ndan 3 Mayıs için anlamlı sergi