Okullar 19 Eylül'de açılacak

Bakanlık tarafından daha önce eğitim-öğretim yılı çalışma takviminde açıklandığı gibi eğitim-öğretim yılının 19 Eylül 2016 tarihinde başlayacağını bildirdi.

Milli Eğitim Bakanlığı, bazı basın yayın organlarında 2016-2017 eğitim-öğretim yılının 3 Ekim 2016 tarihinde başlayacağına yönelik spekülatif haberlere yer verildiğini belirterek, Bakanlık tarafından daha önce eğitim-öğretim yılı çalışma takviminde açıklandığı gibi eğitim-öğretim yılının 19 Eylül 2016 tarihinde başlayacağını bildirdi.

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Bugün bazı basın yayın organlarında 2016-2017 eğitim-öğretim yılının 3 Ekim 2016 tarihinde başlayacağına yönelik spekülatif haberlere yer verildiği görülmüştür. Söz konusu haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Bakanlığımızca daha önce eğitim-öğretim yılı çalışma takviminde açıklandığı gibi eğitim-öğretim yılı 19 Eylül 2016 tarihinde başlayacaktır. Bakanlığımızla ilgili her türlü resmi açıklama, duyuru ve haber Müşavirliğimizce yapılmaktadır. Bunun dışında yapılan açıklamalara itibar edilmemesini rica ederiz" denildi. 

Eğitim Haberleri

Maaşları 65 bin lirayı buluyor: "Belge alan doğrudan işe giriyor"
Komandoları aratmayan UMKE eğitimi
Silvan’da öğrenciler "Gazze" koreografisi oluşturdu
AFAD’tan vatandaşlara farkındalık eğitimi
Genç zihinler ödüllendirildi
Posof Meslek Yüksek Okulunda mezuniyet coşkusu
Tunceli’de ‘Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele’ semineri
Kastamonu Üniversitesi’nde milli teknoloji hamlesine destek sağlayacak çalıştay
Minik arkeologlar iş başında
Sungurlu Fen Lisesi’nde mezuniyet heyecanı