Ömer Erdoğan: "Maçın kaderini kırmızı kart belirledi"

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, Altınordu karşısında mücadelenin kaderini kırmızı kartın belirlediğini söyledi.

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, Altınordu karşısında mücadelenin kaderini kırmızı kartın belirlediğini söyledi.

TFF 1. Lig'in 19. haftasında Fatih Karagümrük, sahasında karşı karşıya geldiği Altınordu ile 3-3 berabere kaldı. Mücadelenin ardından Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Ömer Erdoğan basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, müsabakaya iyi başladıklarını ifade ederek, "Topa fazla sahip olan taraftık. Golü bulduk. İkinci yarı 10 kişi kaldıktan sonra Altınordu bastırmaya başladı. İlk yarı verilmeyen penaltımız var. Onunla gelen sarı kartta haksızdı. Maçın bence kaderini belirleyen kırmızı karttı. Ama oyuncularımla gurur duyuyorum. Geçen hafta da Bursa'da uzatmada 2-2'yi yakaladık. Bugün de 10 kişi kalmamıza rağmen çok doğru karakterle 10 kişi olmalarına rağmen gol aradılar. Taraftarlarımız da bugün 90 artıya kadar çok iyi desteklediler. Yarından itibaren Menemenspor maçının hazırlıklarına başlayıp, kaybettiğimiz puanların telafisini yapmayı planlıyoruz" dedi.

Spor Haberleri

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan imza sayısıyla ilgili açıklama: "Türkiye Futbol Federasyonu’na olağanüstü kongre çağrısıyla ulaşan imza sayısı bugün itibarıyla 109’dur. İmzalarını noter onayıyla resmen geri çeken delege...
Kırklareli’nde özel sporcular birincilik için ter döktü
Bandırmaspor - Ankara Keçiöregücü maçını Ayberk Demirbaş yönetecek
Düzcespor Kayyum Başkanı Kaltu: "Düştük ama çıkacağız"
Başkan Günel’den Kuşadasıspor taraftarına getirilen yasakla ilgili açıklama
İstanbulspor Başkan Yardımcısı Bayram Saral: "TFF’nin 18 Temmuz’dan önce seçime gitmesi için 136 imza topladık. Bu sayı yakında 150-200’ü bulacak. Olağanüstü Genel Kurul için yeterli sayıyı aştık. İyi niyetli bir TFF ve...
4x100 ve 4x400 milli takımlar kota mücadelesine çıkacak
Badminton grup şampiyonası Denizli’de başlıyor
Sakaryaspor’un Süper Lig hayali play-off’lara kaldı
Elazığ Belediyesi’nden yüzmede 98 derece