OMÜ’den açıklama

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde (OMÜ) 3 kişi kamu görevinden çıkarıldı, yurt dışında 9 üniversite ile imzalanan uluslararası iş birliği protokolleri...

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde (OMÜ) 3 kişi kamu görevinden çıkarıldı, yurt dışında 9 üniversite ile imzalanan uluslararası iş birliği protokolleri feshedildi.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörlüğü'nden yapılan açıklamada, "Üniversitemizde FETÖ/PDY ile bağlantılı veya söz konusu örgüte destek ya da yardımcı olan personellerin tespiti ve haklarında gerekli hukuki işlemlerin yapılması amacıyla başlatılan inceleme ve değerlendirme süreci titizlikle sürdürülmektedir. Bu çalışmalar kapsamında 3 idari personel hakkında 668 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 4. maddesinin 8. fıkrasının ç bendi gereği gerekli işlemler üniversite yönetim kurulunca yapılmış ve haklarında kamu görevinden çıkarma işlemi tesis edilmiştir. Yine bu kapsamda daha önce iptal edilenlere ilave olarak, üniversitemiz ile yurt dışında bulunan 9 üniversite arasında imzalanan uluslararası iş birliği protokolleri rektörlüğümüzce tek taraflı olarak feshedilmiştir" denildi.

Yerel Haberleri

Düzce Üniversitesi’nin ilk akredite bölümü
58 yıldır gerçek kimliğini arıyor
Anadolu Üniversitesi öğrencileri deprem bölgesinde kütüphaneler kurmak için yola çıktı
18 yaşında bir kitap yazıp yayınlayarak yazarlık kariyerine ilk adımını attı
Kütahya’nın Saray Mahallesine muhtarlık hizmet binası
Kuşların Şarkısında Renkler Temalı Resim Sergisi
Annesini dinledi tarihi mekanları sığdırdığı yüzüklerle dünyaya açıldı
Antika otomobili ile antik şehirler turunda
Bahçesaray’da sobalar yanmaya devam ediyor
Baklava yapımını kolaylaştıran makineler talep görüyor