Optimum’da mobil eğlence

Adana Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi, içerisinde gösterilen filmlerin görsel ve işitsel efektleri ile birlikte hareket ederek, eğlenceye dönüşen...

Adana Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi, içerisinde gösterilen filmlerin görsel ve işitsel efektleri ile birlikte hareket ederek, eğlenceye dönüşen 7D Tır Simülatörünü ziyaretçileri ile buluşturacak.

Türkiye'de 50'den fazla şehirde, en büyük müzik festivallerinde, konserlerde, uluslararası spor organizasyonlarında, kimi zamanda alışveriş merkezinde olmak üzere toplam 3 milyondan fazla insana ulaşan Power APP Simülatörü'nün Adana'daki durağı Optimum olacak.

17 Temmuz - 21 Temmuz tarihleri arasında, Optimum'un Seyhan Nehri cephesinde konumlandırılacak olan 7D Tır Simülatörü, ziyaretçilerine unutulmaz deneyimler yaşatacak.

Gelişen teknolojiyi ve yenilikleri yakından takip edip uygulayan radyo istasyonu Power FM ve Power Türk'ün 7D Tır Simülatörü, içerisinde gösterilen filmlerin görsel ve işitsel efektleri ile birlikte hareket ederek eğlenceye dönüşecek.

Optimum’da mobil eğlence

Optimum’da mobil eğlence

Türkiye Haberleri

Nikah töreninde dua edilmesinin engellenmesiyle ilgili mülkiye müfettişi görevlendirildi
BBP’den Filistin destek çadırına ziyaret
Emiralem Çilek Festivali binlerce kişiyi buluşturacak
Başkan Ercan yeni dönemde hizmete açılacak olan projeleri inceledi
Kur’an-ı Kerim okumasını öğrenen öğrenciler için tören düzenlendi
Başkan Önal, sahaya indi
Fethiye’de anaokulu öğrencileri trafik kurallarını öğrendi
Karayolu Trafik Haftası etkinlikleri Menteşe’de başladı
Ankara’da ‘Türkiye Yüzyılında Kadın Emeği’ paneli
Siyasette yenilik ödülü Prof. Dr. Zafer Şahin’e verildi