Orduspor potada 10'uncu galibiyetin peşinde

Başantrenör Durur: 'Mersin Büyükşehir Belediyespor maçını kazanarak ligde 10'uncu galibiyete ulaşmayı hedefliyoruz'

ORDU (AA) - Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde mücadele eden Orduspor, hafta sonu sahasında oynayacağı Mersin Büyükşehir Belediyespor maçından mutlak galibiyet hedefliyor.

Orduspor Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Alper Durur, AA muhabirine, geçen hafta deplasmanda karşılaştıkları OGM Orman Gençlik takımını mağlup etme başarısı gösterdiklerini ve bir galibiyet serisi yakalayarak yollarına devam etmek istediklerini söyledi.

Ligde oynadıkları maçlardan 9 galibiyet elde ederek öncelikle ligde kalmayı garantilediklerini belirten Durur, play-off mücadeleleri için de büyük averaj yakaladıklarını dile getirdi.

Bu hafta cumartesi günü konuk edecekleri Mersin Büyükşehir Belediyespor karşısından da galibiyetle ayrılma hedefinde olduklarını vurgulayan Durur, "Mersin Büyükşehir Belediyespor maçını kazanarak ligde 10'uncu galibiyete ulaşmayı hedefliyoruz. Ligde tek hedefimiz var, o da play-off'a kalabilmek. Bunun için önemli adımlar attık. Geride kalan 6 maçın en az 3'ünü kazanarak play-off oynamak istiyoruz" dedi.

Takımda eksik oyuncunun bulunmadığını hatırlatan Durur, karşılaşmaya tüm basketbolseverleri beklediklerini sözlerine ekledi.

Spor Haberleri

Abdullah Avcı: “Performansımızın çok altında kaldık”
Gisdol: “Çok büyük bir adım attık”
Tolunay Kafkas: "Ligde kalmak için var gücümüzle çabalayacağız"
Hari Vukas: "Beraberlikten tatmin olmamız gerekiyor"
Kerem Yavaş: “Psikolojik olarak lig bizim için erken bitti”
Stanimir Stoilov: “Oyuncularım hem kutlamayı hem de profesyonel bir şekilde çalışmayı bildiklerini gösterdi”
Real Madrid, La Liga’da 36. kez şampiyon
Bakan Güler, Yüksekova Belediyespor’un kadın futbolcularını ağırladı
La Liga’nın 34. haftasında Real Madrid, Barcelona’nın Girona’ya 4-2 yenilmesinin ardından sezonun bitimine 4 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.
Trendyol Süper Lig: Samsunspor: 3 - Trabzonspor: 1 (Maç sonucu)