Osmaniye’de gök gürültülü kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji, sıcaklıkların mevsim normallerinde seyrettiği Osmaniye için gök gürültülü kuvvetli sağanak yağış uyarısında bulundu.

Meteoroloji, sıcaklıkların mevsim normallerinde seyrettiği Osmaniye için gök gürültülü kuvvetli sağanak yağış uyarısında bulundu.

Meteoroloji 6. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre bölge genelinde havanın parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği bekleniyor. Yağışların Osmaniye çevreleri ile Kahramanmaraş'ın batı kesimlerinde gök gürültülü kuvvetli sağanak şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Sıcaklıkların mevsim normallerinde seyredeceği bölgede rüzgar kuzey ve vatı yönlerden hafif yağış ile birlikte yer yer kuvvetli olarak esecek.

Meteorolojiden yapılan uyarıda, "Bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor. Beklenen yağışların akşam saatlerinden itibaren Osmaniye çevreleri ile Kahramanmaraş'ın batı kesimlerinde gök gürültülü kuvvetli sağanak şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Kuvvetli yağışların oluşturabileceği ulaşımda aksamalar, su baskını, yıldırım, yükseklerde buzlanma ve don olayı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.

Kültür Haberleri

Kütahya 30 Ağustos OSB’ye yatırımcılarından olan MF Seramik tarafından pano hediye edildi
Muğla’da Dünya Dans Günü etkinliği gerçekleştirildi
Niğde’de Halk Oyunları Çocuk Şenliği düzenlendi
Rahvan atları fetih coşkusunu zirveye taşıdı
Ankara’da Dünya Dans Günü kutlaması
Rotahane’nin durağı ’Yüzen Adalar’ oldu
Manisa’da on binlerce el şifaya uzandı
Diyarbakır’da seçim nedeniyle ertelenen ‘Paskalya bayramı’ kutlandı
İZKİTAP Fest’e hafta sonu yoğun ilgi
Yeni Kale’deki restorasyon çalışmalarında sona gelindi