Otomobil tutkunu Mehmet Fatih Akdemir’den gençlere tavsiye

Sağlık turizmi sektörünün tanınmış ismi, otomobil tutkunu Mehmet Fatih Akdemir, 'Herkese tavsiyem, karayollarında güvenli sürüşe özen göstermeleri'...

Sağlık turizmi sektörünün tanınmış ismi, otomobil tutkunu Mehmet Fatih Akdemir, "Herkese tavsiyem, karayollarında güvenli sürüşe özen göstermeleri" tavsiyesinde bulundu.

Birbirinden ilginç otomobilleri garajında bulunduran Mehmet Fatih Akdemir, yoğun iş temposundan arta kalan zamanda, spor otomobilleriyle adrenalini zirvede yaşamayı seviyor.

Akdemir, otomobillere olan ilgisinin çocukluk yıllarına dayandığını belirterek, "Hiç unutmuyorum babam sıfır kilometre bir araba almıştı. O zamanlar daha çocuğuz, ağabeyim Mehmet'le birlikte arabayı kaçırmıştık. Aracın otomatik vites olması ve Mehmet'in traktör tecrübesi aracı sokağın başına kadar götürmemizde etkili olmuştu. O araç benim kafamda otomobil kelimesinin vücut bulmuş halidir. Ben aslında işten vakit bulamıyorum. Ancak arta kalan zamanlarda otomobilleri hobi edinmek, motivasyon ve deşarj açığımı kapatıyor. Herkese tavsiyem, karayollarında güvenli sürüşe özen göstermeleri. Emniyet kemerlerini takmaları ve hız sınırlarını ihmal etmemeleri. Yarış pistte olur, E 5'de değil" dedi.

Otomobil tutkunu Mehmet Fatih Akdemir’den gençlere tavsiye

Otomobil tutkunu Mehmet Fatih Akdemir’den gençlere tavsiye

Yerel Haberleri

Bilecik’te sağlık ocağına giren yılan panik yaşattı
Gediz’de halk günleri başlıyor
Başkan Kotan: "Daha yaşanabilir bir Konyaaltı için hep birlikte gece gündüz demeden çalışacağız"
Hayali araca 90 bin TL yatırdı, ruhsattaki plakaya bakınca şoke oldu
176 kişinin öldüğü Bingöl depreminin üzerinden 21 yıl geçti
Tokat’taki EYT mağduru Aydın: “Ücret bordrosu verilmediği için emeklilik hakkımı kaybettim”
19 Mayısta yapılacak çalışmalar görüşüldü
Adıyamanlı gençten örnek davranış
Tatvan’da şifa deposu ‘kenger otu’ mesaisi başladı
Minik eller büyük hayaller ile bilimsel bitki çizimi yaptı