OTSO’dan istihdama tam destek

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO), Ordu İli Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Ordu Çalışma ve İş Kurumu il Müdürlüğü ve bir şirket iş...

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO), Ordu İli Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Ordu Çalışma ve İş Kurumu il Müdürlüğü ve bir şirket iş birliğinde Mesleki Eğitim ve Beceri Geliştirme İş Birliği Protokolü (MEGİP)imzalandı.

İmzalanan Mesleki Eğitim ve Beceri Geliştirme İşbirliği Protokolü (MEGİP) kapsamında yüzde 50 istihdam garantili, talep doğrultusunda müşteri temsilcisi eğitimleri düzenlenecek. Düzenlenen eğitimler sonunda müşteri temsilcisi belgesini alanlar Asistt Rehberlik ve Müşteri Hizmetleri Anonim Şirketi tarafından istihdam edilecek. İmzalanan Mesleki Eğitim ve Beceri Geliştirme İş Birliği Protokolünden yararlanmak isteyenler her türlü tebligat ve haberleşmeyi Ordu Ticaret ve Sanayi Odası, Ordu İli Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Ordu çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğün ve Asistt Rehberlik ve Müşteri Hizmetleri Anonim Şirketinden alabilecekler.

Ekonomi Haberleri

Edirne Selimiye Meydanı’na turist akını
Büyükşehir standına yoğun ilgi
Çiftçilerin ürünleri yarıştı
Aydın’ın Nisan ayı ihracatı 69 milyon dolar oldu
ATSO Başkanı Ali Bahar: "Erteleme yerinde bir karar oldu"
Mersin’de ’organik tarım’ projesi ile ürünlerin verimi artıyor
Erzurum’dan 4 ayda 11.6 milyon dolarlık ihracat
Çiftçiler, hazine arazilerinin tamamının kullanıma sunulmasını istiyor
Batı Akdeniz’de ihracat yüzde 5,92 arttı, en fazla ihracat Çin’e yapıldı
Dolu ve yağmur sonrası ziraat mühendisleri sahaya indi