Öykü Günleri’nde yeni dönem

Çankaya Belediyesi'nin öykücülere destek olmak üzere geçen yıl başlattığı 'Kırmızı Sandalye Öykü Günleri' yeni döneme hazır.

Çankaya Belediyesi'nin öykücülere destek olmak üzere geçen yıl başlattığı "Kırmızı Sandalye Öykü Günleri" yeni döneme hazır. 28 Eylül'de saat 18.00'de Galeri Kara'da başlayacak yeni sezonun ilk konuğu Aslıhan Duman olacak.

Çankaya Belediyesi'nin Uluslararası Ankara Öykü Günleri Derneği'yle birlikte yeni öykücülere destek olmak amacıyla geçen yıl başlattığı "Kırmızı Sandalye Öykü Günleri" yeni döneme hazır.

Okunan öykülerin bir kitapta toplanacağı proje kapsamında sezonun ilk konuğu Aslıhan Duman olacak. 28 Eylül 18.00'de Galeri Kara'da öykü severlerle buluşacak Duman'ın 14 Şubat "Dünyanın Öyküsü" ve Azerbaycan'da "Naxış" dergilerinde yayınlanmış öyküsü bulunuyor.

Her ay bir öykücünün öyküsünün okunarak soruların cevaplandırıldığı etkinlikte, mini bir müzik dinletisi de gerçekleşiyor. Dergilerde öyküleri yayınlanmış ancak henüz kitap bastıramamış öykücülere öncelik veren Kırmızı Sandalye Öykü Günleri ile genç sanatçılara tanıtım olanağı sağlamak amaçlanıyor.

Yerel Haberleri

51 kişiye mezar olan apartmanın davasında verilen karar, yakınlarının acısını ikiye katladı
Mustafa Açıkalın Ortaokulu Türkiye şampiyonasında
Vefatının 41. yılında panelle anılacak
Eskişehir Teknik Üniversitesi’nde Emeklilik Töreni gerçekleştirildi
Kentsel hareketlilik sürecinde yapılan çalışmalar anlatıldı
Vali Varol, mahalle muhtarlarından mahallelerin taleplerini dinledi
Çermik’te semercilik mesleği teknolojiye yeniliyor
Fethiye’de deniz altında afişli evlilik teklifi
Başkan Zeyrek, Özmen Ailesinin mutluluğuna ortak oldu
Gazzeli şehitler için su kuyusu açtırdılar