Özer: Ülkem Partisi kimsenin tapulu malı değildir"

Ülkem Partisi Adana İl Başkanı Yaşar Özer, partisine yönelik parti içinde ve dışında faaliyet içerisinde olanları uyararak, 'Ülkem Partisi kimsenin...

Ülkem Partisi Adana İl Başkanı Yaşar Özer, partisine yönelik parti içinde ve dışında faaliyet içerisinde olanları uyararak, "Ülkem Partisi kimsenin tapulu malı değildir"dedi.

Özer yaptığı açıklamada, Ülkem Partisi'nin birilerinin babadan kalma mirası olmadığını ifade ederek,"Partimiz çıkar, şahsi menfaat, ikbal elde etmek için kullanacağı, aile şirketi, kanarya severler derneği hiç değildir. Sapkınlık yapıp, ahlaksızlık yapıp, bölücülük yapıp, boş beleş adamların barınabileği bir yer de değildir" diye konuştu.

Ülkem Partisi'nin Türkiye Cumhuriyeti siyasi partiler kanununa, yasalara, kanunlara göre kurulmuş, bir parti programı ve tüzüğü olan bir parti olduğunun altını çizerek, şunları kaydetti:

"Partimiz, ülke genelinde emek vermiş kurucuları yöneticileri olan gönüllüleri olan, Türkiye Cumhuriyetinin ihtiyaç duyduğu Türkiye Cumhuriyetini tekrar fabrika ayarlarına döndürüp yeniden laik, sosyal, hukuk devleti haline getirecek olan inanmışlarla yola çıkmış bir siyasi partidir. Ne inancımızdan, ne Ülkem Partisi üzerinde oynanan oyunlardan, ne kurulan kumpaslar bizi asla yıldıramaz yolumuzdan döndüremez."

Siyaset Haberleri

UNRWA Genel Komiseri Lazzarini: "İsrailli yetkililer, BM’nin insani yardım erişimini engellemeye devam ediyor"
Uzunkavak artık Kumlu’nun mahallesi
CIA Başkanı Burns, Katar Başbakanı Al-Thani ile acil bir toplantı için Katar’a gidiyor
Hamas heyeti, Kahire’den ayrıldı
İslam İşbirliği Teşkilatı 15. Zirvesi nihai bildirisi yayımlandı
Erbakan: “Hakkari’de bir belediye almak, diğer illerimizden 10 belediye almakla eş değer”
Çin Devlet Başkanı Xi’den 5 yıl sonra ilk Avrupa ziyareti
Büyükelçi Mehmet Paçacı, İslam İşbirliği Teşkilatı Genel Sekreteri’nin İslamofobi Özel Temsilcisi olarak atandı
Çekya, Rusya Büyükelçisini geri çağırdı
AK Partili Raşit Ocak: "İşçilere yapılan baskı ve hukuksuzluklara karşı gerekli adımları atacağız"