Parklarda bakım onarım çalışması

Bartın Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri şehir merkezinde ki parklarda bakım onarım çalışması gerçekleştiriyor.

Bartın Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri şehir merkezinde ki parklarda bakım onarım çalışması gerçekleştiriyor.

Bartın Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan Çiğdem Park'ında bakım onarım çalışması yapıyor. Çalışma hakkında bilgiler veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın "Bartın Belediyesi olarak bir yandan yeni park alanları oluştururken bir yandan da mevcut parklarımızın bakım ve onarım çalışmalarını yapıyoruz. Ekiplerimiz son olarak Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan Çiğdem Parkı'nda iyileştirme çalışmalarına başladılar. Çiğdem Parkı'nın zemin iyileştirmesi ve oyun guruplarının tamiri çalışması yapılacak. Kısa zaman içinde bu parklarımızda ki çalışmalarımızı tamamlayacağız" dedi.

Türkiye Haberleri

Başkan Ünlü hafta sonunu sahada geçirdi
Fethiye Babadağ’da teleferik tatbikatı
Sivas-İstanbul arası 7 saat kısaldı: YHT Sivas’a ilk seferini yaptı
Kıbrıs gazisi törenle toprağa verildi
Şehit Astsubay Kıdemli Çavuş Ata Göçmen son yolculuğuna uğurlandı
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı: "İstanbul Boğazı gemi trafiği, BAUISC İlkbahar Trofesi 4. Etap - Boğaz ve Şamandıra Yarışı’nın sona ermesi üzerine güney-kuzey yönlü olarak açılmıştır.”
Karacasu’da ’Benim Ormanım Temiz’ etkinliğiyle orman yangınlarına dikkat çekildi
Kahramanmaraş’ta yarın sağanak yağış etkili olacak
Brezilya’da selde can kaybı 56’ya yükseldi
Nazilli’de özel eğitim öğrencileri diyabete karşı bilgilendirildi