PDFK’dan Kömürspor’a ihtar cezası

Spor Toto 2. Lig'de mücadele veren Zonguldak Kömürspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaştığı Şanlıurfaspor maçında taraftarların neden olduğu...

Spor Toto 2. Lig'de mücadele veren Zonguldak Kömürspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaştığı Şanlıurfaspor maçında taraftarların neden olduğu kötü ve çirkin tezahürat nedeniyle ihtar cezası aldı.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PDFK), Ziraat Türkiye Kupası'nda Şanlıurfaspor ile karşılaşan Zonguldak Kömürspor'a ihtar cezası verdi. Açıklamada, "Zonguldak Kömürspor Kulübünün, 21.09.2016 tarihinde oynanan Zonguldak Kömürspor-Şanlıurfaspor Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde kupa kategorisinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı ihtar cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir" denildi.

Öte yandan Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta 25 Eylül 2016 tarihinde Hacettepespor ile karşılaşan Kömürspor, "çirkin ve kötü tezahürat" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca PDFK'ya sevk edildi.

Spor Haberleri

Kadın sporculardan başarı
Bursaspor Kulübü, Vanspor FK maçının seyircisiz oynanacağını açıkladı
Karşıyaka ve Bornova 1877, play-off’a veda etti
Bilecik’teki olaylı maçta 10’u biber gazından etkilenen 14 taraftar hastanelik oldu
Ağrı Aile ve Sosyal Hizmetler’den farklı galibiyet
Sarıgöl’de voleybolun kazananları belli oldu
Vali Pehlivan, çocuklarla futbol oynadı
Altınordu, Ankaraspor’u ağırlayacak
Kars’ta İller Arası Basketbol Turnuvası nefesleri kesiyor
Hasketbol, Play-Off ilk maçına yarın çıkıyor