Pierluigi Tami: “İki takım arasında fark var”

Grasshoppers Teknik Direktörü Pierluigi Tami, Fenerbahçe ile aralarında fark olduğunu belirterek, sarı-lacivertlilerin favori olduğunu belirtti.

Grasshoppers Teknik Direktörü Pierluigi Tami, Fenerbahçe ile aralarında fark olduğunu belirterek, sarı-lacivertlilerin favori olduğunu belirtti.

UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu ilk maçında Grasshoppers, Fenerbahçe ile deplasmanda oynadığı mücadeleyi 3-0 kaybetti. Karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında Grasshoppers Teknik Direktörü Pierluigi Tami açıklamalarda bulundu.

Takımının genç futbolculardan oluştuğunu söyleyen Tami, "Çok iyi bir seviyeyi gördüler. Ellerinden geleni yaptılar. Fenerbahçe ilk dakikadan 3-0'a kadar kalitesini gösterdi" diye konuştu.

Futbolda her şeyin mümkün olduğunu söyleyen Tami, "Sorun burada sonuç değil. Fenerbahçe gibi takımın Zürih'te de aynı sonucu verebileceğini düşünüyorum. İki takım arasında fark var. Bu gibi takımlarla bu seviyede ilk maç. Olumlu oynadılar. Bizim bir şeyler öğrenmemiz lazım. Elimizden gelen her şeyi deneyeceğiz. Ama Fenerbahçe kendi gücünü gösterdi. Favoriler, favori kalacaklar" şeklinde konuştu.

Spor Haberleri

Ayrılık sonrası Tuncay Şanlı’dan ilk açıklama
Sergen Yalçın sezon sonunda Antalyaspor’dan ayrılacağını açıkladı
Ali Çamdalı: “Fenerbahçe’ye karşı çok değerli bir puan aldık”
İsmail Kartal: “Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız”
İbrahim Üzülmez: "Son 3 haftada karakterimizi göstererek alkışlanmak istiyoruz"
Samsunspor’dan gözaltına alınan taraftarları için açıklama
TFF 3. Lig Play-Off: 52 Orduspor FK: 1 - Ayvalıkgücü Belediyespor: 1
Fenerbahçe son 2 deplasmanda 4 puan bıraktı
TFF 3. Lig: Anadolu Üniversitesi: 1 - Efeler 09 Spor Futbol Kulübü: 2
Trendyol Süper Lig: Antalyaspor: 1 - Pendikspor: 2 (Maç sonucu)