Polis dolandırılan yaşlı adamın şikayet başvurusunu evinde aldı

Dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını nedeniyle sokağa çıkmaları sınırlandırılan 65 yaş üstü kişilerin şikayet başvuruları da evlerinde...

Dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını nedeniyle sokağa çıkmaları sınırlandırılan 65 yaş üstü kişilerin şikayet başvuruları da evlerinde alınıyor.

Korona virüs nedeniyle İçişleri Bakanlığınca 65 yaş ve üstü olanlar ile kronik rahatsızlığı bulunanların ikametlerinden dışarı çıkmaları sınırlandırılmıştı. Salgın nedeniyle sokağa çıkmaları sınırlandırılan yaşlıların şikayet başvuruları da evde alınmaya başladı. Arnavutköy'de maaşının dolandırıcılar tarafından çekildiğini anlayan yaşlı bir adam, polisi arayarak evde şikayet dilekçesi vermek istediğini söyledi. Şikayet üzerine söz konusu eve gelen Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polisler, yaşlı adamın şikayetini dinledi. Adı açıklanmayan yaşlı adam, 22 Mart'ta bankaya gittiğini, bankamatikte parasının çekildiğini fark ettiğini ifade erek suç duyurusunda bulundu.

Polis, virüs salgını nedeniyle sokağa çıkamayan vatandaşın şikayetini kayda geçirerek, dolandırıcıları yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı.

Asayiş Haberleri

1 Mayıs’ta polise mukavemet gösteren 38 şüpheli tutuklandı
Kontrolden çıkan otomobil Kızılırmak’a uçtu: 3 yaralı
Bakan Tunç: “İstanbul’da 1 Mayıs gösterileri nedeniyle 65 kişi gözaltına alındı, 38 kişi tutuklandı”
İstanbul’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde taşkınlık yaparak polise mukavemet gösteren ve adliyeye sevk edilen 65 şüpheliden 38’i çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Isuzu servis otoparkında yangın: Alev alev yanan 15 araçtan geriye iskeletleri kaldı
Bingöl’de otomobil ata çarptı: Kazada 1 kişi hayatını kaybetti
“Dur” ihtarına uymayarak tarlaya kaçan otomobilden 19 bin adet uyuşturucu hap çıktı
Kayseri’de ’Huzur 38’ uygulaması yapıldı
Kütahya’da uyuşturucu ticareti şüphelisi 1 kişi tutuklandı
Hemzemin geçitten geçmeye çalışan kamyonete tren çarptı: 1 ağır yaralı