Polis ekipleri üniversite öğrencileriyle bir araya geldi

Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü polis ekipleri 'Gelecek Kapısı 3' projesi kapsamında üniversite öğrencileriyle...

Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü polis ekipleri "Gelecek Kapısı 3" projesi kapsamında üniversite öğrencileriyle bir araya geldi.

Bir restorantta düzenlenen yemek programına Adıyaman Üniversitesi Öğretim üyeleri, üniversite öğrencileri, polis memurları, emniyet müdür yardımcıları ve emniyet şube müdürleri katıldı.

Üniversite öğrenciyle bir araya gelen TEM Şube Müdürü Murat Düzgün öğrencilerle uzun uzun sohbetler ederek öğrencilere son zamanlarda ülke ve dünya genelinde yaşanan olumsuz olaylardan bahsetti. Yaşanan olayların herkesi derinden üzdüğünü belirten TEM Şube Müdürü Murat Düzgün, hayata geçirilen bu tür projelerle öğrenci ve polis ilişkilerinin, diyalogların daha sağlam olduğunu belirterek bu tür çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ettiğini belirtti.

Öğrencilere ve eğitime her zaman önem verdiklerini dile getiren TEM Şube Müdürü Murat Düzgün, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinden Adıyaman Üniversitesini kazanarak Adıyaman'a gelip yurtlarda ve öğrenci evlerinde kalan öğrencilere aynı zaman da terör konusunda uyarılarda ve önerilerde bulundu.

Terör örgütünün nasıl eleman kazanmaya çalıştığı terör örgütünün eleman kazanmaya çalışırken nasıl yollar izlediği konusunda konuşan TEM Şube Müdürü Murat Düzgün geceye katılanlara teşekkür ettiğini ifade etti.

Yapılan konuşmaların ardından Adıyaman Üniversitesi öğrencileri tarafından seslendirilen bir birinden güzel türkülerle zaman zaman duygusal anlar yaşandı. Seslendirilen türküler nedeniyle çoğu öğrenci göz yaşlarını tutamazken gece sonunda söylenen eğlenceli şarkılar sayesinde ise öğrenciler doyasıya eğlendi.

Polis ekipleri üniversite öğrencileriyle bir araya geldi

Polis ekipleri üniversite öğrencileriyle bir araya geldi

Polis ekipleri üniversite öğrencileriyle bir araya geldi

Yerel Haberleri

Van’da Filistin için meşaleli yürüyüş yapıldı
Esenlerli gençler “Filistin Özgürlük Dansı Gösterisi”nde bir araya geldi
Samsun’da 1919 metrelik bayrakla "Fener Alayı ve Gençlik Haftası" yürüyüşü
Balıkesir’de yeni muhtarın hayrı 2 bin kişiyi buluşturdu
Vali Aksoy’dan ‘Kırım Tatar Sürgünü’ paylaşımı
Babaeski’de yağmur ve şükür duası yapıldı
Eskişehir Türk Ocağı 2024 Milli Kültür Bilgi yarışmasının final etapları düzenlendi
Vali gençlik yürüyüşüne katıldı
Kütahya İl Emniyet Müdürü Hakan Sıralı’nın misafiri minik İkra
Manisa’da pedallar 19 Mayıs için çevrildi