Polis ekipleri vatandaşları dolandırıcılığa karşı uyardı

Adıyaman'ın Tut İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından vatandaşlar sahte para, hırsızlık ve dolandırıcılık konularında broşür dağıtarak...

Adıyaman'ın Tut İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından vatandaşlar sahte para, hırsızlık ve dolandırıcılık konularında broşür dağıtarak uyarılarda bulunuldu.

Vatandaşlara broşürler dağıtan polis ekipleri vatandaşlarla sohbet etmeyi ihmal etmedi. Vatandaşlara broşür dağıtan polis ekipleri, sahte paranın gerçeğinden nasıl ayırt edileceğini anlatıp dolandırıcılık olaylarına karşı da dikkatli olmalarını söyledi.

Polis ekipleri yaptıkları bilgilendirmelerde, "Meydana gelebilecek sahte para olaylarına karşı vatandaşlarımızın yapmış oldukları para alışverişlerinde şüpheli durumlarla karşılaştıklarında öncelikle paraların birden çok güvenlik özelliklerini ve gerçek olan parayla karşılıklı kontrol etmeleri, sahte parayı veren şahsın eşkal, kimlik ve araç bilgilerinin tespit edilmesi halinde en kısa sürede 155 Polis İmdat veya 156 jandarma hattını arayarak güvenlik güçlerine bilgi vererek yakalanmaları sağlanmalıdır" diye konuştular.

Polis ekipleri vatandaşları dolandırıcılığa karşı uyardı

Polis ekipleri vatandaşları dolandırıcılığa karşı uyardı

Türkiye Haberleri

(Özel) "Tarlasını yola çevirenlere" kızdı, tabelayı dikti
Dershaneden dönerken bombalı saldırıda şehit olan Oğulcan’ın annesi, evladının okul elbisesiyle hasret gideriyor
Niğde’de şehir içi ulaşıma zam geldi
Yurtta hava durumu
Bakkaldaki hırsızlık şüphelisi kedi çıktı
Kıyı Emniyeti: "Haydarpaşa önünde karaya oturan gemi nedeniyle İstanbul Boğazı gemi trafiği, çift yönlü ve geçici olarak askıya alınmıştır."
Kıyı Emniyeti: "ALEXIS isimli 229 metre boyundaki yük gemisinin kurtarılması için harekete geçildi."
Eski ABD Başkanı Donald Trump’a “sus payı” davasında yeni para cezası
Filistin Dayanışma Platformu, İsrail’in Refah’ta başlattığı saldırıyı Ankara’da protesto etti
Hamas’ın ateşkesi kabul etmesi Gazze’de sevinçle karşılandı