Polis Uyuşturucuya Geçit Vermiyor

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin kent merkezinde yaptıkları operasyonda uyuşturucu sattığı belirlenen...

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin kent merkezinde yaptıkları operasyonda uyuşturucu sattığı belirlenen 2 zanlı tutuklandı.

Düzce Valiliğinden yapılan açıklamada, "Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin sokak satıcılarına yönelik yürütülen planlı çalışmalar neticesinde Düzce Merkez uzun Mustafa, Kültür ve Yeni mahalle civarında uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen şahıslara yönelik yapılan uzun süreli takip sonucunda 2 şüpheli şahıs yakalandı. Şüpheli şahıslardan uyuşturucu temin ettiği tespit edilen 9 şahıs uyuşturucu hap ve sentetik kannobinoid (Bonzai) maddeleri ile yakalanarak haklarında uyuşturucu madde bulundurmak kullanmak ve uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan adli işlem yapıldı. Şüpheli 2 şahıs çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak ceza evine gönderildi" denildi.

Asayiş Haberleri

Aksaray’da mandıra çöktü: 750 küçükbaş hayvan göçük altında kaldı
Bariyer ve aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti
Letonya’da küçük uçak otoyola acil iniş yaptı
İzmir’in en büyük ilçesinde huzur uygulamalarında 206 tutuklama
Fransa genelindeki liselerde yarın Gazze’ye destek protestosu düzenlenecek
Alev topuna dönen otomobil kullanılamaz hale geldi
Tavşanlı’da trafik kazası: 5 yaralı
Van’da 3.9 büyüklüğünde deprem
Motosikletin çarptığı yaya yaralandı
Evinden adeta cephanelik çıktı