Polise mukavemetten tutuklandı

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde alkollü olarak sürekli komşularına ve çevresine rahatsızlık verdiği iddia edilen şüpheli son olarak da polise mukavemet...

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde alkollü olarak sürekli komşularına ve çevresine rahatsızlık verdiği iddia edilen şüpheli son olarak da polise mukavemet gösterince tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, Yeni Mahalle Nurettin Sayar Caddesi üzerinde alkol aldıktan sonra sürekli komşularına ve çevresine rahatsızlık verdiği iddia edilen şüpheli son olayında da yaşlı bir aileyi rahatsız etmeye kalktı. Durumun polis ekiplerine haber verilmesiyle birlikte ekipler kısa sürede olay yerine ulaştı. Polis ekiplerinin tüm ikazlarına rağmen çevreye rahatsızlık vermeye devam eden şüpheli A.S.(24) son olarak polise de direnip mukavemet gösterince gözaltına alındı. Daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şüpheli A.S. mahkeme sonrasında tutuklanarak Bilecik M tipi kapalı cezaevine gönderildi.

Asayiş Haberleri

"Dur" ihtarına uymayıp polise çarpan otomobilden 2 kilo eroin ele geçirildi
Karşı yola geçmeye çalışırken otomobil çarpan çocuk ağır yaralandı
Gelin ve damat silahla ateş açtı
Siirt’te 490 paket kaçak sigara ele geçirildi
Hindistan’da 38 Myanmarlı göçmen sınır dışı edildi
Kaza yaptığı aracının başında gözyaşı döktü
Jandarmanın operasyonuyla yakalandılar
Hatay’da araç farı çala şahıs yakalandı
İskenderun’da hırsızlık şüphelisi şahıs tutuklandı
Tekirdağ’da uyuşturucu operasyonu