Polisin dikkati faciayı önledi

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde arama tarama faaliyeti yürüten polis ekipleri, bir sokak içerisindeki metruk binada patlatılmaya hazır iki adet tüp ve bidonlar...

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde arama tarama faaliyeti yürüten polis ekipleri, bir sokak içerisindeki metruk binada patlatılmaya hazır iki adet tüp ve bidonlar içerisinde amonyum nitrat ele geçirdi.

Olay, dün gece merkez Sur ilçesi Melikahmet Caddesi üzerinde bulunan Dabaoğlu 1 Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Mücadele ekiplerince ilçenin bazı cadde ve sokaklarında arama tarama faaliyeti gerçekleştirildi. Polis, arama tarama faaliyeti sırasında bir metruk binaya girdi. Burada patlatılmaya hazırlanmış iki adet tüp ve bidonlar içerisinde amonyum nitrat buldu. Bomba imha uzmanları tarafından kontrol edilen tüpler ve bidonlar incelenmek üzere emniyete götürüldü.

Polis, patlatılmaya hazır iki adet tüpü ve bidonlar içerisindeki amonyum nitratı hazırlayan kişi veya kişileri yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlattı.

Asayiş Haberleri

Van AFAD personelleri İran’a intikal için yola çıktı
Başörtülü hakimi reddeden uyuşturucu sanığı avukatına suç duyurusu
Edirne’de Pakistanlılar Hindistanlıyı kaçırdı, 4 kişi tutuklandı
Bursa’da 4. kattaki balkondan düşen bir kişi hayatını kaybetti
Ev sahibinin ulaşamadığı adam evinde ölü bulundu
İzmir açıklarında 30 düzensiz göçmen yakalandı, 25’i çocuk 58 göçmen kurtarıldı
Derbi sonrası kan aktı: 3 yaralı
İzmir’de Galatasaray ve Fenerbahçeli taraftarlar birbirine girdi
Mardin’de silahlı kavga: 1 ağır yaralı
Kayıp yaşlı adam ormanda ölü bulundu