Polisten Kaçakçılığa Geçit Yok

Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde bir iş yerine yapılan operasyonda kaçak sigara, viski, kaçak akaryakıt ve tabanca ele geçirildi.

Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde bir iş yerine yapılan operasyonda kaçak sigara, viski, kaçak akaryakıt ve tabanca ele geçirildi.

Düzce Valiliğinden Kaynaşlı'da yapılan operasyonla ilgili açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, "Düzce il Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Kaynaşlı ilçesinde bir yıkama yağlama işi yapan bir iş yerinde yaptıkları aramada 750 paket kaçak sigara, 30 kutu viski, 25 şişe viski, 3 bin 855 litre kaçak akaryakıt ve üzerinde sayaç bulunan 1 adet elektrikli santrafiş buna bağlı hortum ve hortuma bağlı bir tabanca. 1 adet tabanca ve bu tabancaya ait 2 adet mermi ele geçirildi. Olayda 2 şüpheli şahıs hakkında adli işlem yapılmıştır" denildi.

Asayiş Haberleri

İstanbul’da düzenlenen “Mahzen-34” operasyonunda elebaşılığını Sezai Gülmez’in yaptığı organize suç örgütü çökertildi
İstanbul’da düzenlenen “MAHZEN-34” operasyonunda elebaşılığını Sezai Gülmez’in yaptığı organize suç örgütü çökertildi. Operasyonda elebaşının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 9 şüpheli yakalandı.
Karısını tüfekle öldürüp intihar etti
Ankara’da iki aile arasında silahlı kavga: 1 ölü, 2 yaralı
Aynı eğlence merkezinde arka arkaya silahlı saldırı: 2 günde 2 yaralı
Alkollü araç kullanırken kaza yaptı, gülerek hastaneye gitti
Bağcılar’da kafeye silahlı saldırı: 1’i ağır 3 yaralı
Göztepe taraftarları ile iş yeri çalışanları arasındaki kavgada 6 gözaltı
Erzurum’da feci kaza: 3 ölü, 2 yaralı
Futbol turnuvasındaki bıçaklı kavga kamerada: 2’si ağır 3 yaralı