"Psit16" geliyor

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde modifiye araç tutkunları 'Pist16 isimli' yeni kurulacak derneğin çatısı altında bir araya gelecek.

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde modifiye araç tutkunları "Pist16 isimli" yeni kurulacak derneğin çatısı altında bir araya gelecek.

Birçok yerden gelen modifiye araç tutkunları, yeni kurulacak derneğinin tanıtım toplantısında bir araya geldi. Tanıtım toplantısına Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik ve çok sayıda davetli katıldı. Pist16 kurucu başkanı Mustafa Aşık, "Yenişehir'imizi modifiye aracın başkenti yapmak için yürekleri sevgi dolu temiz arkadaşlarımızla bir araya gelerek çıktığımız bu yolda bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum. Modifiye araç tutkunları olarak dernekleşme için çalışmalarımız başladı. Bu yeni oluşuma Türkiye'nin birçok noktasından iştirak olacak" diye konuştu.

Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, "Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin her zaman yanındayız. İlçemizdeki modifiye araç seven kardeşlerimizin bir araya gelerek yaptıkları bu çalışmalar bizleri mutlu etti. Kendilerine başarılar diliyorum" dedi.

Teknoloji Haberleri

Ağrı’da öğrenci ve velilere siber güvenlik seminerleri düzenlendi
Gençler, bayramlarını robotlarını yarıştırarak kutladı
Kentsel dönüşümlerde yaşanan sorunlara yazılımla çözüm geliştirildi
Tek kişilik uçan araba HEXA’dan Japonya’da gösteri uçuşu
Dicle’de öğrenciler çalışmalarını sergiledi
Bursa Uluslararası Ticaret ve Lojistik Sempozyumu BTÜ’de Gerçekleşti.
BTK Başkanı Karagözoğlu: “Siber güvenlik ülkeler için bir milli güvenlik meselesi haline geldi”
Önlerinde kuyruklar oluşuyordu, artık kullanan dahi olmuyor
Digital Age Tech Summit 17’nci kez İstanbul’da başladı
Tavşanlı Fen Lisesinde öğrenciler yaptıkları robotlar ile yarıştı