PTT'nin 174'üncü Kuruluş Yıl Dönümü

BİLECİK (AA) - Türkiye Posta Telgraf Teşkilatı'nın (PTT) kuruluşunun 174. yıl dönümü nedeniyle Bilecik PTT Başmüdürü Halit Taşpınar ve beraberindekiler, Vali Ahmet Hamdi Nayir'i makamında...

BİLECİK (AA) - Türkiye Posta Telgraf Teşkilatı'nın (PTT) kuruluşunun 174. yıl dönümü nedeniyle Bilecik PTT Başmüdürü Halit Taşpınar ve beraberindekiler, Vali Ahmet Hamdi Nayir'i makamında ziyaret etti.

Vali Nayir, Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk bırakan PTT Başmüdürü Taşpınar'ı, PTT Merkez Müdürü İbrahim Turhan'ı ve İşletme Müdür Vekili Ali Doğan ile personeli kabulünde, başarılı çalışmalar dileğinde bulunarak, günlerini kutladı.

PTT teşkilatının eski bir teşkilat olmasına rağmen kabuk değiştirerek teknolojiyi takip ettiğini ifade eden Vali Nayir, "PTT sadece posta faaliyetleriyle kalmadı farklı faaliyetlerle de hizmet yürütüyor. PTT teşkilatımız, bu yapı içerisinde kendine yer buldu" dedi.

Taşpınar da her gün yeni bir yenilik yaptıklarını ve yeniliklere devam edeceklerini ifade ederek, kuruluş yıl dönümleri nedeniyle yapacakları faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Daha sonra Taşpınar, Vali Nayir'a PTT'nin kuruluşunun 174. yıl dönümü anısına pul albümü hediye etti.

Yerel Haberleri

Gediz Müftülüğünde 2019 yılından bu yana 54 nikah kıyıldı
Hacı adaylarına yönelik hac hazırlık kursu düzenlendi
İl istihdam toplantısı yapıldı
Afet durumunda sahada görev alan ekipleri tanıdılar
Kaymakam çalışmaları yerinde inceledi
Gaziye şükran belgesi verildi
Gölpazarı Muhtarlar Derneği Başkanlığını İsmail Gücen kazandı
Erzurum’un araç varlığı 150 bin eşiğinde
Hukuk öğrencilerinden uygulamalı ders
Başkan Aras Muhtarları tek çatı altında buluşturdu