Pursaklar Belediyesi virüsle mücadelede tedbiri elden bırakmıyor

Ankara Pursaklar Belediyesi, öğrencilerin daha sağlıklı ve güvenli ortamlarda eğitim alabilmeleri için ara tatil dönemi ile birlikte okullardaki dezenfeksiyon...

Ankara Pursaklar Belediyesi, öğrencilerin daha sağlıklı ve güvenli ortamlarda eğitim alabilmeleri için ara tatil dönemi ile birlikte okullardaki dezenfeksiyon çalışmalarına hız verdi.

Koronavirüs salgınında sona yaklaşıldığı bu günlerde tedbiri elden bırakmayan Pursaklar Belediyesi, pandemi ve salgın hastalıklara karşı ilçede bulunan tüm okulları dezenfekte ediyor.

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalarla derslikler, giriş kapıları, lavabolar, kapı kolları, koridorlar, idari binalar, sosyal alanlar, kafeteryalar, salonlar, eğitim materyalleri ve oyun alanları özenle dezenfekte edilerek steril hale getirildi.

"Öğrencilerimizin sağlığı ve hijyeni bizler için önemli"

Okulların tüm ortak kullanım alanlarının dezenfekte edildiğini belirten Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, "Hemşehrilerinizin gönül rahatlığıyla çocuklarını okula göndermeleri için gerekli her türlü tedbiri alıyoruz. Yarınlarımızı inşa edecek olan çocuklarımızın ve onları geleceğe hazırlayan öğretmenlerimizin daha temiz, hijyenik ve güvenli ortamlarda eğitimi verebilmeleri için ilçe genelindeki tüm okullarımızda dezenfekte çalışmalarımıza devam ediyoruz. Öğrencilerimizin sağlığı bizler için önemli. Öğrencilerimiz, okulların açılmasının ardından daha sağlıklı bir ortamda ders başı yapacaklar" dedi.

Sağlık Haberleri

Ankara Sağlık Turizmi Federasyonu’ndan Afrika ülkeleriyle sağlık turizminde işbirliği açıklaması
Tiroid bezinin az ya da fazla çalışması farklı sağlık sorunlarına yol açabiliyor
“Birbirimize Candan Bağlıyız” projesiyle kan bağışı başlatıldı
İlkbaharda alerji şikayetleri artmaya başladı
Hücrelerden üretilen biyomalzeme yara iyileştirmesini hızlandıracak
Başhekim Doğan göreve başladı
Ağız ve diş sağlığı taraması yapıldı
Erciş’te öğrencilere sağlık taraması yapıldı
Diyarbakır’da konik ışınlı bilgisayarlı tomografi dönemi başladı
Diş hekiminden uyarı: “Çürük dişler kalbe, eklem romatizmalarına sebep olan ve böbreğe zarar veren bakteriler üretirler”