Pursaklar’dan personelle bayramlaşma mesaisi

Ankara Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Kurban Bayramı sonrası ilk mesai gününde belediye personeli ile bayramlaştı.Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, 9 günlük bayram tatilinin ardından belediye binasındaki birim müdü...

Ankara Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Kurban Bayramı sonrası ilk mesai gününde belediye personeli ile bayramlaştı.
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, 9 günlük bayram tatilinin ardından belediye binasındaki birim müdürlükleriyle ve şantiyelerde çalışan personelleri, ziyaret ederek tek tek bayramlaştı.
“Bayramın ardından Pursaklar’a hizmet etmek üzere yoğun bir program bizi bekliyor”
Çalışma arkadaşları ile selamlaşarak, geçmiş bayramlarını tebrik eden Başkan Ertuğrul Çetin; ‘‘Her bayram sonrası geleneksel hale getirdiğimiz bayramlaşma programımızı belediye hizmet binamızda ve şantiyelerimizde gerçekleştirdik. Bayramın ardından Pursaklar’a hizmet etmek üzere yoğun bir program bizi bekliyor. Şimdiden özverili çalışmalarınızla yoğun tempoda göstereceğiniz mesailerinizde kolaylıklar diliyorum. Sağlık içerisinde, huzur içerisinde ailenizle ve sevdiklerinizle nice bayramlara ulaşmanızı temenni ediyorum’’ dedi.
Çalışanlarla bir süre sohbet eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, yapılacak daha çok işin olduğunu, aynı azim ve kararlılıkla Pursaklar için ter dökmeye devam edeceklerini belirtti.
Başkan yardımcıları, birim müdürleri ve tüm personel ile teker teker bayramlaşan Ertuğrul Başkan, bayramlaşma merasiminin ardından günün anısına çalışma arkadaşları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Türkiye Haberleri

İstanbul Boğazı’nda gemi trafiği çift yönlü ve geçici olarak askıya alındı
İstanbul Boğazı’nda gemi trafiği, çift yönlü ve geçici olarak askıya alındı.
Beyoğlu’nda Hıdırellez coşkusu
Şişli’de Hıdırellez coşkuyla kutlandı
Lapseki’de Hıdırellez coşkuyla kutlandı
Çatalca Kaymakamlığından "bungalov ev" açıklaması
Hizan’da dolu yağışı hayatı olumsuz etkiledi
Yeniden görevine başlayan Saylak, gazetecileri ağırladı
Kakava ateşi ilk kez Tekirdağ’da yakıldı: Sokaklar doldu taştı
Yeni ’İyilik Gemisi’ Mersin’den Gazze’ye uğurlandı