Ramazan etkinlikleri devam ediyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin geleneksel Ramazan etkinliklerinde gerçekleştirilen özel gösterilerle çocuklar keyifli saatler geçiriyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin geleneksel Ramazan etkinliklerinde gerçekleştirilen özel gösterilerle çocuklar keyifli saatler geçiriyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından Karaalioğlu Parkı içerisinde düzenlenen Ramazan Etkinlikleri, çocukların vazgeçilmezi oldu. Bu yıl ülkemizde yaşanan felaketlerden dolayı konser gibi etkinliklerin yerine gerçekleştirilen moral etkinliklerinde çocuklar için illüzyon ve jonglör gösterileri düzenleniyor. İllüzyonistin birbirinden ilginç gösterilerinden, ilgiyle izleyen çocukların yanı sıra yetişkinler de büyük keyif alıyor. Jonglör gösterileriyle büyük heyecan yaşayan çocuklar, sandalye kapmaca gibi oyunlarda oynayarak neşeli saatler geçiriyor.

Türkiye Haberleri

Marmara Belediye Birliği’nde ‘Bozbey’ dönemi
Turgutlu Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısı gerçekleşti
Bu oyun yazmayı kolaylaştırıyor
Öğrenciler İsrail’i protesto etti
Genç MÜSİAD İzmir’den, “Tanı-Tanıştır-Ticaret Yap” buluşması
Ahmet Ömeroğlu, Yargıtay Birinci Başkan Vekili seçildi
Yahyalı Erva Spor Okulları açıldı
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: "İslam’ın rahmet mesajlarıyla insanları buluşturmanın heyecanı içerisinde olmalıyız"
İstanbul Havalimanı’nda faciadan dönüldü, uzman isim sistemin nasıl çalıştığını gösterdi: “Daha büyük olaylarla karşı karşıya kalabilirdik”
Zeytinburnu Çırpıcı Veliefendi Kentsel Dönüşüm 2. Etap Projesi başladı