Recep Tayyip Erdoğan’a Bursa morali

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan pazar günkü seçim öncesi Bursa’da moral buldu. Atatürk Caddesi’nden başlayarak Setbaşı ve Yeşil’e kadar binlerce Bursalı yollara dökülüp Erdoğan’ın otobüsüne karanfil attı. Erdoğan da çocuklara oyuncak dağ...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan pazar günkü seçim öncesi Bursa’da moral buldu. Atatürk Caddesi’nden başlayarak Setbaşı ve Yeşil’e kadar binlerce Bursalı yollara dökülüp Erdoğan’ın otobüsüne karanfil attı. Erdoğan da çocuklara oyuncak dağıttı.
Gökdere mitinginde 90 bin kişiye hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, öncesinde otobüsle kısa bir şehir turu attı. Kent Meydanı’ndan Atatürk Caddesi’ni takip eden Erdoğan valilikte kısa bir mola verdi.
Setbaşı ve Yeşil güzergahında binlerce Bursalı ellerinde karanfil ve güllerle Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı karşıladı. Erdoğan da otobüsten çocuklara oyuncak hediye etti.
Otobüste bulunan TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Bursa Milletvekili Mustafa Varank, Ak Parti Bursa Milletvekili Refik Özen de o anlar kaydetti.
Bursa mitinginde moral bulan Erdoğan Kocaeli’ne geçti

Siyaset Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan anayasa mesajı
AK Partili kadınlar, Gazzeli anneler için açıklama yaptı
AK Parti Kadın Kolları 81 ilde İsrail’i protesto etti
AK Partili kadınlar, Gazzeli anneler için açıklama yaptı
Niğde’de AK Partili Kadınlar Gazze Anneleri için bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Ülkenin selameti yerine belli zümrenin menfaatini gözeten dar kadrocu anlayışların adalet teşkilatı dahil devlet kurumlarında yuvalanmasına izin vermeyeceğiz."
Tayfun Canlı, Altıeylül Belediyesi Başkan Yardımcısı oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Adalet sistemimiz bir dönem darbecilerin, bir dönem oligarşik yapıların, bir dönem de FETÖ’nün sultasına maruz kaldı."
Azerbaycan’ın ulusal lideri Haydar Aliyev 101. doğum gününde mezarı başında anıldı
Netanyahu’dan ABD’ye: “Gerekiyorsa yalnız kalırız”