Rektör Alkış, öğrenciler ile iftar yemeğinde buluştu

Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdurrahim Alkış iftar yemeğinde öğrenciler ile bir araya geldi.Öğrencilerle iftarda aynı sofrada buluşan Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdurrahim Alkış, orucunu açtıktan sonra öğrencilerle...

Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdurrahim Alkış iftar yemeğinde öğrenciler ile bir araya geldi.
Öğrencilerle iftarda aynı sofrada buluşan Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdurrahim Alkış, orucunu açtıktan sonra öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilerin istek ve taleplerini dinleyen Rektör Alkış, makul talepleri yerine getirebileceklerini vurguladı. Rektör Alkış, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Kampüsler, üniversite öğrencilerinin nitelikli zaman geçirebilecekleri mekanlardır. Öğrencilerimiz eğitim hayatlarından sosyal, kültürel, sportif faaliyetlere değin zamanlarının çoğunu kampüs alanında geçirmektedirler. Bu bağlamda kampüs, öğrencilerin dünyasıdır ve biz de bu dünyada daha güzel ve niteli bir yaşam sürmeleri için elimizden geleni yapacağız. Ben bugün öğrencilerimizle birlikte aynı sofrada orucumu açmaktan dolayı çok mutluyum. Onlarla birlikte oruç açmak, onlarla hasbihal etmek gerçekten çok güzel bir duygu.”
Şırnak Üniversitesi Mehmet Emin Acar Kampüsü Merkezi yemekhanede düzenlenen iftar yemeğine Rektör Prof. Dr. Abdurrahim Alkış Genel Sekreteri Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Cabir Altıntaş ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Faysal Yatman’da eşlik etti.

Eğitim Haberleri

Bayburt’ta ilköğretim ve ortaokul öğrencilerine spor malzemeleri dağıtıldı
Bursa’daki okul müdürlerine yeni müfredat anlatıldı
Tavşanlı Turizm Vizyonu Çalıştayı
Bakan Tekin: "Öğretmenlik Meslek Kanunu önümüzdeki hafta TBMM gündemine gelecek"
Anne ve anne adayları kep atarak mezuniyet heyecanı yaşadı
BARÜ’ye 4 yeni program
BARÜ dünyanın en iyi 400 üniversitesi arasına girdi
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin: “Öğretmenlik Meslek Kanunu önümüzdeki hafta meclise geliyor.”
Başkan Karabatı, Sınıf Başkanı Zehranur’un seçim vaadini yerine getirdi
Ahi Evran Tıp Öğrenci Sempozyumu’nda hekimlik konuşuldu