Rektör Erdal, Anadolu Üniversitesi akademik ve idari yöneticileriyle iftarda bir araya geldi

Anadolu Üniversitesi dekanlarının ve daire başkanlarının bir araya geldiği iftar programında konuşan Rektör Prof. Dr. Fuat Erdal, 'Üniversitemiz için önemli görevler üstlenen dekanlarımız ve daire başkanlarımızla bir arada iftar yapmak bizl...

Anadolu Üniversitesi dekanlarının ve daire başkanlarının bir araya geldiği iftar programında konuşan Rektör Prof. Dr. Fuat Erdal, "Üniversitemiz için önemli görevler üstlenen dekanlarımız ve daire başkanlarımızla bir arada iftar yapmak bizleri çok mutlu etti" dedi.
Ramazan ayı vesilesiyle Anadolu Üniversitesi dekanları ve daire başkanları, düzenlenen iftar programında bir araya geldi. İftara Rektör Prof. Dr. Fuat Erdal, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Süleyman Sözen, Prof. Dr. Betül Demirci, Prof. Dr. Fatih Temizel, Prof. Dr. Ali Resul Usul ve Genel Sekreter Prof. Dr. Ethem Esen katılım sağladı. Düzenlenen iftar programında konuşan Rektör Erdal, "Sevgi ve hoşgörü ayı olan Ramazan Ayı vesilesiyle üniversitemiz için önemli görevler üstlenen dekanlarımız ve daire başkanlarımızla bir arada iftar yapmak bizleri çok mutlu etti. Tutulan oruçların, edilen duaların kabul olduğu huzurlu bir ay geçirmemizi diliyorum" ifadelerini kullandı.

Eğitim Haberleri

Avrasya Üniversitesi’nde 19 Mayıs kutlamaları Kostak Ali Zeybeği, horon ve kolbastı ile başladı
Türkiye birincisi Kağızman’dan
20 bin sözleşmeli öğretmen ataması başvuruları 20 Mayıs’ta başlıyor
Diyarbakır’da lise öğrencilerine etkinlik
MEB: "20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için başvurular 20-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında elektronik ortamda alınacak."
Selçuk Üniversitesi, 14. Asistan Okuluna ev sahipliği yapıyor
Zootekni Kongresi’ne Kırşehir AEÜ ev sahipliği yaptı
İzmir’deki ortaokula ’ISO 45001 belgesi’ tescili
Çemişgezek’te bağımlılıkla mücadele eğitimleri verildi
Resmi Veteriner Hekimlik Eğitimi tamamlandı