Rize-Erzurum karayolu sel nedeniyle ulaşıma kapandı

Rize'de etkili olan şiddetli yağışın ardından İkizdere Deresi taşarken, derenin getirdiği kaya parçaları Rize-Erzurum karayolunu ulaşıma kapattı.

Rize'de etkili olan şiddetli yağışın ardından İkizdere Deresi taşarken, derenin getirdiği kaya parçaları Rize-Erzurum karayolunu ulaşıma kapattı.

Rize'nin İkizdere ilçesinde sabah şiddetli yağışın etkisini artırması üzerine İkizdere Deresi taştı. Bölgedeki tarım arazileri ile bazı dükkanlar zarar görürken, yol kenarında park halindeki araçlarda da maddi hasar meydana geldi. Dere sularının getirdiği ağaç ve kaya parçaları nedeniyle Rize-Erzurum karayolu ulaşıma kapandı. Jandarma ekipleri güvenlik önlemi alarak, yolu trafiğe kapattı.

İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz, yoğun yağış alan bir bölge olduklarını belirterek, "4 tane tali dereden ve ırmaklardan yoğun bir sel taşkını yaşadık. Can kaybımız yok, gelen mala gelsin diyoruz. Şu an bütün ekipler sahada, 3-4 saat içinde yolu kontrollü bir şekilde açmayı planlıyoruz" dedi.

Asayiş Haberleri

ABD’de küçük uçak plaja acil iniş yaptı
Fatih’te yumruk ve kafa attığı kadının çantasını gasp eden şahıs kamerada
Taksi durağında dehşet anları kamerada
"Sizi umreye götüreceğiz" yalanıyla vatandaşları 10 milyon TL dolandırdıkları iddia edilen şüpheliler: "Asıl mağdur biziz"
Bandırma ve Erdek’te rüşvet operasyonu: 7 gözaltı
İçişleri Bakanlığı: "Tasarruf tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanımız Ali Yerlikaya’nın talimatlarıyla, Bakanımızın araçları da dahil olmak üzere Bakan Yardımcılarımızın koruma araç ve koruma polis sayıları azaltılmıştı...
1 Mayıs gösterileriyle ilgili gözaltına alınan 65 kişi adliyeye sevk edildi
Gönen’de geniş çaplı huzur uygulaması
İzmir’deki internet sitesi dolandırıcılığı olayına 7 tutuklama
İçinde öğrencilerin bulunduğu servis aracına sopalı saldırı olayının şüphelileri adliyeye sevk edildi