Romeo ve Juliet balesi büyüledi

Özel ENTO Kulak Burun Boğaz Cerrahi Tıp Merkezi tarafından geleneksel hale gelen ve bu yıl üçüncüsü düzenlenen ENTO Kültür Sanat Günleri programında...

Özel ENTO Kulak Burun Boğaz Cerrahi Tıp Merkezi tarafından geleneksel hale gelen ve bu yıl üçüncüsü düzenlenen ENTO Kültür Sanat Günleri programında yer alan Romeo ile Juliet balesi seyirciyle buluştu.

Özel ENTO Kulak Burun Boğaz Cerrahi Tıp Merkezi, kültür ve sanat günleri kapsamında bir program düzenledi. Program kapsamında Romeo ile Juliet Balesi seyirciyle buluştu. İzmir Devlet ve Opera Balesi Elhamra sahnesinde sergilenen oyun sonrasında düzenlenen kokteyl, İzmirli sanatseverleri ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerini bir araya getirdi. Özel ENTO KBB Cerrahi Tıp Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Denizhan Özkaya, sanata her zaman destek verdiklerini belirterek, "ENTO KBB olarak eğitime, spora, sanata ve sanatçıya destek vermek bizim temel prensiplerimiz arasında. Artık geleneksel hale getirdiğimiz ENTO Kültür Sanat Günleri ile İzmirli sanatseverlerle bir arada olmak, bu güzel atmosferi yaşamak çok güzel. İzmir halkının kendine yakışan, modern ve sanata sahip çıkan kimliğini koruması ve geliştirmesi için her birey ve kurum üzerine düşeni yapmalıdır" diye konuştu.

Yerel Haberleri

Vali Çiftçi, sosyal medya takipçisi Kısmet Pala’yı makamında ağırladı
Şahin, Uluslararası Akıllı Ulaşım Sistemleri Zirvesi’nde yeni dönemi ve yatırımları anlattı
Araçlarında rahatsızlanan yolcuları işte böyle hastaneye yetiştirdiler
Bitlis Eren Üniversitesi öğrencilerinden, Filistin için 10 günlük oturma eylemi
Doktorlar bildiri yayınladı: “Gazze’de yaşanan işgali ve soykırımı reddediyoruz"
Prof. Dr. Özden; Tarihi şahsiyetlerin mezarları gün yüzüne çıkarılmalı
TTK işçi alımı kurasında kadın işçinin adı çıktı
Kars’ta üniversite öğrencileri İsrail zulmüne karşı eylem başlattı
Kastamonulu kadınlardan Avusturya çıkarması
Bitlis’te zorlu yayla muzu mesaisi başladı