Sağlık Bakanı Koca: "Benim alkışa ihtiyacım yok

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 'Benim alkışa ihtiyacım yok. Bugün sizlere, sizlerden alınan yetkiyle yapılan hizmetleri sunmaya, eksiklerimizi görmeye geldik....

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Benim alkışa ihtiyacım yok. Bugün sizlere, sizlerden alınan yetkiyle yapılan hizmetleri sunmaya, eksiklerimizi görmeye geldik. Buraya şov yapmaya gelmedim" dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Plan ve Bütçe Komisyonu'nda 2020 Merkezi Yönetim Bütçe ve 2018 Kesin Hesap Kanun Teklifi görüşmelerine katıldı ve Sağlık Bakanlığı ile ilgili sunum yaptı. Sunum sonunda bürokratlar Bakan Koca'yı alkışladı. Bunun üzerine muhalefet milletvekilleri Koca'ya tepki gösterdi. Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan oturuma ara verdi.

Ara verdikten sonra Komisyon Başkanı Elvan, Bakan Koca'ya söz verdi. Koca, alkışın nereden koptuğunu bilmediğini söyleyerek, "Bunu benim organize ettiğim noktaya götüren milletvekillerine, bu noktada bize inanın. Benim alkışa ihtiyacım yok. Bugün sizlere, sizlerden alınan yetkiyle yapılan hizmetleri sunmaya, eksiklerimizi görmeye geldik. Buraya şov yapmaya gelmedim. Bu konuda kusura bakmayın. Organize bir iş olmadığını, arkadaşların heyecanını bağışlayın" dedi.

Siyaset Haberleri

Başkan Akpunar kapıyı kapattı
CHP lideri Özel: (Kılıçdaroğlu ile görüşmesi) "Cumhurbaşkanı ile yaptığım görüşmeyle ilgili kendisine bilgi verdim, detayların önemli bir kısmını paylaştım"
Bakan Fidan, Gambiya Cumhurbaşkanı Barrow tarafından kabul edildi
CHP’nin eski Genel Başkanları Altan Öymen ve Hikmet Çetin Bilecik’e geldi
Hamas Siyasi Büro üyesi Hamdan: “Müzakerelerde ilerleme sağladık”
CHP Genel Başkanı Özgür Özel: "(Kılıçdaroğlu ile görüşmesi) Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşme hakkında kendisine bilgi verdim. Detayların önemli kısımlarını paylaştım."
Muhtarlık ikisine de yar olmadı
Efeler Belediye Başkanı Yetişkin: "Her konuda çok titiz çalışıyoruz"
CHP’li Başkana gelen tebrik çiçekleri Abdurrahmanlar imamına ev oluyor
Genel Başkan Yardımcısı Zeybekci, Başkan Arslan’ı tebrik etti