Sağlık çalışanını darp eden şüpheli tutuklandı

İstanbul Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'nde görev yapan sağlık çalışanını, kendisini maske takması konusunda uyardığı için darp eden şüpheli Furkan...

İstanbul Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'nde görev yapan sağlık çalışanını, kendisini maske takması konusunda uyardığı için darp eden şüpheli Furkan T. "kasten yaralama" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi'nde dün bir yakınını hastaneye getiren Furkan T., maskesini düzgün takmadığı gerekçesiyle hastane personeli Rıfat Babayiğit tarafından uyarılmıştı. Uyarı üzerine şüpheli ile hastane personeli arasında çıkan tartışmada şüpheli Furkan T., Babayiğit'i darp etmişti. Çevredekiler tarafından ayrılan kavgada, hastane gözünden yaralanan hastane personeli ameliyata alınmıştı.

Olayın ardından polis ekiplerince gözaltına alınan şüpheli Furkan T., Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ndeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından sabah saatlerinde Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi. "Hırsızlık" suçundan hükümlü olduğu ve açık cezaevinden 3 Kasım'a kadar izinli olarak çıktığı öğrenilen şüpheli Furkan T., adliyede çıkarıldığı savcılıkça, "kasten yaralama" ve "ölümle tehdit" suçundan tutuklanma talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

Hakimliğe çıkarılan şüpheli Furkan T., "kasten yaralama" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Asayiş Haberleri

Zehir tacirlerinin oluşturduğu yerel suç örgütlerine, uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapanlar ile sokak satıcılarına yönelik 52 İlde düzenlenen “NARKOÇELİK-15” operasyonlarında; 217 kilogram uyuştur...
Sulama kanalına düşen koyunu itfaiye kurtardı
Mersin merkezli 8 ilde DEAŞ operasyonu: 11 tutuklama
Amasya’da 100 yıllık tarihi konak alevlere teslim oldu: Yangın 4 binaya da sıçradı
İzmir açıklarında 22 düzensiz göçmen yakalandı
Kamyona ok gibi saplanan otomobil hurda yığınına döndü: 1 ölü
Tekirdağ’da aile katliamı: Eşini ve 5 yaşındaki çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti
AFAD’dan nefes kesen kurtarma operasyonu
Hakim ve savcı yardımcıları 1 yıl eğitim alacak, 2 yıl tecrübeli hakim ve savcıların yanında görev yapacak
Yaşlı kadın tırın altında kalarak can verdi... Feci kaza kamerada