Şair Dursun Ali Erzincanlı’ya fahri hemşerilik beraatı verildi

Adıyaman Belediyesi Ocak ayı meclis toplantısında, Şair Dursun Ali Erzincanlı'ya fahri hemşerilik beratı verilmesi oy birliğiyle kabul edildi.

Adıyaman Belediyesi Ocak ayı meclis toplantısında, Şair Dursun Ali Erzincanlı'ya fahri hemşerilik beratı verilmesi oy birliğiyle kabul edildi.

Adıyaman Belediye Meclisi tarafından Ocak ayı meclis toplantısında, ülkenin önde gelen şair ve ilahi sanatçılarından Dursun Ali Erzincanlı'ya fahri hemşerilik beratı verilmesi oy birliğiyle kabul edildi. Son olarak, 15 Temmuz'un kahramanlarından olan Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir için yazdığı "30 Kuş" adlı şiiri ile büyük bir beğeni toplayan ve 2016 yılının Kasım ayında 15 Temmuz Şehitleri anısına düzenlenen geceye katılan Şair Dursun Ali Erzincanlı'nın Adıyaman'a olan sevgisini dile getirmesi üzerine böyle bir kararın alındığı belirtildi.

Şair Dursun Ali Erzincanlı ise fahri Adıyamanlı olmanın kendisini oldukça memnun ettiğini dile getirerek, beraatı almak için kısa süre içerisinde yeniden Adıyaman'a gelmeyi istediğini söyledi.

Yerel Haberleri

Prof. Dr. Sami Güçlü’den Rektör Özölçer’e ziyaret
“Arılarım beni tanıyor” diyen bal üreticisi atletle arılarına bakım yapıyor
Görevi esnasında beyin kanamıs geçiren güvenlik görevlisi son yolculuğuna uğurlandı
Başkan Aydın’dan kreş müjdesi
Sungurlu’da geleneksel çocuk oyunları şenliği sona erdi
Öğrencisinin silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybeden okul müdürü son yolculuğuna uğurlandı
Gödekmerdan, genel başkan yardımcısı oldu
Jandarma ekibi tilkiyi elleri ile besledi
Tahmazoğlu İsrail’i protesto eden üniversite öğrencilerine destek verdi
MÜSİAD heyeti Başkan Demir ile görüştü