Samsun’da cep telefonu gasp eden Iraklılar tutuklandı

Samsun'da Iraklıların cep telefonlarını gasp eden ve kızlarını da alıkoyduğu iddia edilen 2 Iraklı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Samsun'da Iraklıların cep telefonlarını gasp eden ve kızlarını da alıkoyduğu iddia edilen 2 Iraklı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Irak uyruklu Hamıd Jawad Ebed (47) ile kızları Shams A.H.J.J.(14) ve Ann H.J.J.(10)'nin cep telefonları İlkadım ilçesi Pazar Mahallesi 100. Yıl Bulvarı'nda gasp edildi. Kız çocuklarını alıkoyan gaspçılar kayıplara karışırken, olay polise haber verildi.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları araştırma sonucu gasp ve kız çocuklarının alıkonulması olayıyla ilgili Irak uyruklu Alı Ahmet Khattar Khattar (21) ve Noor Salah Abmed Zıyadı'yı (34) gözaltına aldı. Polisteki sorguları tamamlanan 2 kişi bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren Iraklı gençler tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Asayiş Haberleri

1 Mayıs’ta polise mukavemet gösteren 38 şüpheli tutuklandı
Kontrolden çıkan otomobil Kızılırmak’a uçtu: 3 yaralı
Bakan Tunç: “İstanbul’da 1 Mayıs gösterileri nedeniyle 65 kişi gözaltına alındı, 38 kişi tutuklandı”
İstanbul’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde taşkınlık yaparak polise mukavemet gösteren ve adliyeye sevk edilen 65 şüpheliden 38’i çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Isuzu servis otoparkında yangın: Alev alev yanan 15 araçtan geriye iskeletleri kaldı
Bingöl’de otomobil ata çarptı: Kazada 1 kişi hayatını kaybetti
“Dur” ihtarına uymayarak tarlaya kaçan otomobilden 19 bin adet uyuşturucu hap çıktı
Kayseri’de ’Huzur 38’ uygulaması yapıldı
Kütahya’da uyuşturucu ticareti şüphelisi 1 kişi tutuklandı
Hemzemin geçitten geçmeye çalışan kamyonete tren çarptı: 1 ağır yaralı