Samsun’da jandarmanın HAYDİ ekipleri takipte

İçişleri Bakanlığı'nın genelgesi doğrultusunda jandarma ve emniyet bünyesinde teşkil eden Hayvan Durum İzleme (HAYDİ) birimleri faaliyetlerine devam...

İçişleri Bakanlığı'nın genelgesi doğrultusunda jandarma ve emniyet bünyesinde teşkil eden Hayvan Durum İzleme (HAYDİ) birimleri faaliyetlerine devam ediyor.

Samsun İl Jandarma Komutanlığına bağlı Çevre Koruma ve Hayvan Durum İzleme ekipleri Salıpazarı ilçesinde, İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ile birlikte sokak hayvanlarının yaşam alanlarına yiyecek bıraktı.

Kaymakamlık himayesinde gerçekleştirilen faaliyetle ilgili olarak İlçe Kaymakamı Meriç Dinçer yaptığı açıklamada, "İçişleri Bakanlığımızın genelgesi doğrultusunda teşkil edilerek faaliyetlerine devam eden Samsun İl Jandarma Komutanlığımıza bağlı hayvan durum izleme birimlerimiz, ilçemizde sokak hayvanlarımızın durumlarını gözlemleyerek doğaya yiyecek bıraktılar. Vatandaşlarımızın bu konuda duyarlı olduğunu da görmek mutluluk verici. Hepimizin bu konuda hassasiyet göstermesi farkındalık oluşturmaktadır. Kolluk kuvvetlerimizin uygulamaları devam edecek" dedi.

Samsun’da jandarmanın HAYDİ ekipleri takipte

Samsun’da jandarmanın HAYDİ ekipleri takipte

Asayiş Haberleri

Huzurevindeki son gününde dehşet saçtı: 2 ölü, 1 yaralı
Filistinli doktor İsrail hapishanesinde hayatını kaybetti
Van’da 1 ayda 529 araç trafikten men edildi
Van’da kaçakçılık operasyonları
Zincirleme trafik kazası: 1 yaralı
Tramvayda kız öğrenciler saç saça baş başa kavga etti
Gercüş’te 3 aracın karıştığı kazada otomobil ters döndü, kimsenin burnu dahi kanamadı
Üzerinde uyuşturucu ile yakalandılar
İzmir’deki kanlı pusuya 2 tutuklama daha
Düğünde havaya ateş açan damat yakalandı